Bir süredir ekranlardan uzaktı! Burcu Biricik'in yeni mesleği herkesi şaşırttı! Artık o işi yapacak

Bir süredir ekranlardan uzaktı! Burcu Biricik'in yeni mesleği herkesi şaşırttı! Artık o işi yapacak

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Burcu Biricik, ticarete atılmaya karar verdi. Ünlü oyuncunun yeni mesleği herkesi şaşırttı.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan ve 15 Haziran 2023 tarihinde yayımlanan 82. bölümü ile final yaparak sona eren 'Camdaki Kız' adlı dizide "Nalan İpekoğlu" karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burcu Biricik'in yeni mesleği herkesi şaşırttı.

Camdaki Kız dizisinin sona ermesiyle birlikte ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu, Burcu Biricik eşiyle ticarete atıldı. İşte ünlü oyuncunun yeni mesleği...

Snob Magazin'in haberine göre Burcu Biricik, Ayvalık'ta butik otel açacak. Eşi Emre Yetkin ile beraber iki yıldır çalışan güzel oyuncu tadilatın sonuna geldi. Biricik, 5-6 odalı olan butik otelini özel konsept yapıyor.

Orman konseptli odalar yaptıran çift, iki yıl önce eski Rum evini satın almış.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN