Bir yıldan fazla zamandır birliktelerdi! Miray Daner- Oğucal Engin çiftinden kahreden haber!

Bir yıldan fazla zamandır birliktelerdi! Miray Daner- Oğucal Engin çiftinden kahreden haber!

Bir yıldan fazla zamandır aşk yaşayan Oğulcan Engin- Miray Daner çiftinden kahreden haber geldi. Ünlü çiftin 'ihanet' nedeniyle ayrıldığı bu gelişme sonrasında Oğulcan Engin'in İtalya'ya gittiği öğrenildi.

2021 yılının Kasım ayından bu yana birliktelik yaşayan Oğulcan Engin- Miray Daner çiftinden kahreden haber geldi. Ayrılık kararı alan ünlü çiftin 'ihanet' nedeniyle bu kararı aldığı öne sürüldü.

Sabah kuşağının vazgeçilmez ismi Seda Sayan ile Beşiktaş'ın efsane ismi Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin, bir yıldan fazla zamandır birliktelik yaşadığı ünlü oyuncu sevgilisi Miray Daner'den ayrıldı. İkilinin bir yıldan fazla zamandır devam eden ilişkiyi 'ihanet' nedeniyle bitirdiği iddia edildi.

'İHANET' İDDİASI

Son olarak TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve Ağustos ayında yayın hayatını noktalayan 'Kara Tahta' adlı dizide 'Irmak Güngör' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Miray Daner'in sevgilisi Oğulcan Engin'i aldattığı ve ihaneti öğrenen Oğulcan Engin'in bu gelişme sonrasında Miray Daner'den ayrıldığı ve İtalya'ya gittiği öğrenildi.

Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Miray Daner, iki yıl önce görüştüğü bir işadamıyla mesajlaştı. Söz konusu konuşmayı gören Oğulcan Engin bu gelişme sonrasında bir yıldan fazla zamandır devam eden ilişkiyi bitirme kararı alarak İtalya'ya gitti.

Miray Daner, sevgilisi Oğulcan Engin ile ilk pozunu paylaştı - 1

Üstündağ haberinde şu ifadelere yer verdi:

"Oğulcan Engin, sevgilisi Miray Daner’in, iki yıl önce kısa bir süre görüştüğü işadamına mesaj göndermesini affetmedi. Kubilay Aka’dan ayrıldıktan sonra bir işadamıyla yakınlaşan Miray Daner, bu ilişkinin yürümeyeceğini anlayınca ayrılmış, kısa bir süre sonra da Oğulcan Engin’le tanışmıştı. İki yıldır birlikte olan çift, yaklaşık 10 gün önce tartışmış.

Sebebi ise Daner’in o işadamıyla mesajlaşması.Bir konuyla ilgili olarak mesajlaşan ikilinin bu sohbetini Oğulcan Engin yakalayınca kızılca kıyamet kopmuş! Sevgilisinin, bir zamanlar yakınlaştığı işadamıyla mesajlaşmalarına çok sinirlenen Oğulcan Engin ilişkiyi bitirdi. Yakınlarından öğrendiğim kadarıyla ilişkiyi kafasında tamamen bitiren Engin, hemen akabinde tek başında İtalya tatiline çıktı. Çiftten bu yönde bir açıklama gelmedi, sosyal medyadan da hâlâ birbirlerini takip ediyorlar. Belki de bunun bir “iletişim kazası” olduğuna kanaat getirip, yollarına devam ederler. Bekleyip, göreceğiz."

Miray Daner ile Oğulcan Engin otelden el ele çıktı - Son Dakika Magazin Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN