Biraz heveslenin, her şey harika olacak! Koç, boğa, ikizler, terazi ve oğlaklar.. İşte 19 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Biraz heveslenin, her şey harika olacak! Koç, boğa, ikizler, terazi ve oğlaklar.. İşte 19 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Yavaş yavaş ilerlediğiniz bir çabada işler hızlanıyor olabilir. Bu tam da olmasını umduğunuz şey olabilir ama şu anda değil. Son zamanlarda pek çok başka "şeyle" boğulmuş durumdasınız ve sadece rahatlamak ve yükümlülüklerinizi unutmak için biraz zaman istiyorsunuz. Kendinizi bu işe gönülden verirseniz, kendinizi tükenmiş değil enerjik hissedeceksiniz.

19 MAYIS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bir konuda kendinizi çok güçlü hissettiğinizde, istemeden de olsa nezaketi bir kenara bırakabilirsiniz. Hedef odaklısınız ve istediğiniz bir şeyle aranızda bir engel varsa, görgü kurallarının önemi yoktur. Ancak mevcut bir ihtilafta diplomatik, ölçülü ve sağduyulu olmanız gerekir. Kendinizi değişken olmaya bırakırsanız, ortaya çıkan hararetli atmosfer yapmayı umduğunuz şeyi engelleyebilir. Bu, başkalarıyla ilişki kurma becerilerinizi geliştirmek için kullanabileceğiniz bir alıştırma olsun.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Hayatınızda henüz yeni olan biri üzerinde iyi bir izlenim bırakmak için zamanınızın ve enerjinizin çoğunu harcıyor olabilirsiniz. Bu kişinin sizin hakkınızda iyi şeyler düşünmesini istiyorsunuz. Ancak aynı zamanda, göz ardı ettiğiniz önemli bir başkası da olabilir. Bu kişiyi etkilemeye çalışmak aklınıza gelmiyor, çünkü o kişi zaten sizdeki en iyi yönleri görüyor, sizi önemsiyor ve size hayranlık duyuyor. Enerjinizi size bu kadar sadık olan biriyle harcasanız daha iyi olmaz mı?

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Tartışmayı gereğinden fazla mı büyütüyorsunuz? Meseleyi olduğundan fazla mı abartıyorsunuz? Mevcut bir anlaşmazlıkta bunun bir olasılık olduğunu düşünüyorsanız, nedenini bulmanız gerekir. Mesele gerçekten ve samimi olarak hissettiklerinizin temelinde yatan sorun olmayabilir. Düşünmekten kaçındığınız daha derin ya da daha dramatik bir şey olabilir. Bununla birlikte, bu konu hakkında düşünür ve bu konuyu ele alırsanız, diğer pek çok anlaşmazlığın ortadan kalkmasını sağlayabilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Birinin size davranış şeklini değiştiremeyebilirsiniz, ancak ona karşı tutumunuzu değiştirebilirsiniz. O kişi size aşağılayıcı bir şekilde davranmış olsa bile, bunun sizin için bir şey ifade etmediğine karar vererek hissettiklerinizi değiştirebilirsiniz. Başka bir deyişle, bunun sizin için önemli olmasına izin vermeyin. Bu konuda endişelenerek ona malzeme vermeyin. Kaba, kıskanç ya da sadece mutsuz olan insanlar her zaman olacaktır. Bir zamanlar değer verdiğiniz biri söz konusu olduğunda bu berbat bir durumdur ama olan olmuştur. Boş verin gitsin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Ya sürpriz bir doğum günü partisine davet edildiyseniz ve mükemmel hediyeyi seçtiyseniz - ama paket yaptırmayı unuttuysanız? Eğer bu son dakikada olduysa, ya hediyenizi paketlemeden sunmak zorunda kalırsınız ki bu hayal kırıklığı yaratabilir ya da yaratıcı olmak zorunda kalırsınız. Belki de renkli bir dergi ya da etrafta bulunan diğer sıra dışı şeyleri alıp hediyenizin gerçekten benzersiz görünmesini sağlayabilirsiniz. Şu anda üzerinde çalıştığınız bir projede yapmanız gereken şey bu olabilir. Bir şey unutulmuştur ama onun yerine koyacağınız şey çok daha ilginç olabilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yaklaşan bir etkinliği kaygıyla bekliyorsunuz. Bununla iyi başa çıkamayacağınızdan veya bir şeylerin ters gideceğinden endişe ediyor olabilirsiniz. Hayal gücünüz bu konuda adeta düşmanınız gibi çalışıyor. Asla gerçekleşmeyecek sorunlar hayal ediyorsunuz ve bu da giderek daha fazla endişelenmenize ve üzülmenize neden oluyor. Buna güvenin: Sonunda bu sorunla başa çıktığınızda, sorunun ne kadar çabuk ve kolay çözüldüğüne şaşıracaksınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Geçmişte yaptığınız bir hatanın sizi kısıtlamasına izin veriyor olabilirsiniz, en azından sizin için her zaman çok önemli olan bir hedefle ilgili olarak. Şimdi kendinize bunun asla bir hedef olmaması gerektiğini ya da en son denediğinizde işe yaramadığı için asla işe yaramayacağını söylüyor olabilirsiniz. Belki de ilk seferiniz değildi, bu da bunu aşmayı daha da zorlaştırabilir. Tekrar denemeyi kendinize borçlusunuz. Bundan vazgeçmeyin. Geleceğinizi geçmişe dayandırmayın. Devam edin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yakın zamanda sosyal çevrenize giren biri size "sahte" gelmiş olabilir. Belki de yapmacık davranıyor ya da olmadığı gibi davranıyor olabilir. Sakın yargılamayın. Gerçek benliği ortaya koyacak kadar güçlü olmak cesaret ister ve sahte gibi görünmek o kişinin sadece kendisi olacak özgüvene sahip olmadığı anlamına gelebilir. Bu oldukça üzücüdür ve muhtemelen o kişinin ne kadar harika olabileceğinin olumlu bir göstergesi değildir. Buna rağmen ona bir şans verin. "Gerçek" kişiliğini gösterdiğinde hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Yavaş yavaş ilerlediğiniz bir çabada işler hızlanıyor olabilir. Bu tam da olmasını umduğunuz şey olabilir ama şu anda değil. Son zamanlarda pek çok başka "şeyle" boğulmuş durumdasınız ve sadece rahatlamak ve yükümlülüklerinizi unutmak için biraz zaman istiyorsunuz. Kendinizi bu işe gönülden verirseniz, kendinizi tükenmiş değil enerjik hissedeceksiniz. Biraz heveslenin ve devam edin. Her şey harika olacak.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Aklınıza koyarsanız harika bir hikaye anlatıcısı olabilirsiniz, ancak muhtemelen kendinizi bu şekilde tanımlamıyorsunuz. Şu anda bu yeteneğiniz oldukça işe yarayabilir. Sizin için çok önemli olan bir konuda yardım almak için birini kendinize çekmeye çalışıyorsunuz. Sonucun hayır amaçlı bir etki yaratabileceğini hayal edebiliyorsunuz ve bunun gerçekleşmesi için yardıma ihtiyacınız var. Doğru yardımla her şeyin nasıl olabileceğine dair bir hikaye anlatmayı deneyin; bugün birini ikna edebilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Pozitif insanlar sıklıkla "bir gülümseme dünyayı değiştirebilir" derler. Bu size şu anda mübalağa gibi gelebilir çünkü kendinizi biraz kötümser hissediyor olabilirsiniz. Şu anda diğer insanlarda en iyiyi göremiyor olabilirsiniz ve daha da kötüsü, kendinizde en iyiyi göremiyor olabilirsiniz. Verecek çok şeyiniz var ve çok yakında aklınızla ve belki de yeteneklerinizden biriyle oldukça bonkör davranma şansına sahip olabilirsiniz. Kötümser olmayın, bonkör olun ki karşılığını alabilesiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Hiç yeşile dönmeyecekmiş gibi duran bir trafik ışığında durduğunuz oldu mu? O noktada, ceza yeme riskini göze alarak dikkatli bir şekilde ilerlemeniz mi yoksa geri dönüp gideceğiniz yere ulaşmak için başka bir yol mu bulmanız gerektiğini merak edebilirsiniz. Şu anda ilişkinizle ilgili bir konuda tam da böyle bir noktada olabilirsiniz. Kusursuz bir çözüm yoktur - sadece sizin için doğru olan çözüm vardır. Bu, koşullara ve o duruma dahil olan diğer insanlara bağlıdır. İçgüdülerinize güvenmeli ve onlarla hareket etmelisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN