Boğa burcu sırları öğrenecek Akreplere mükemmel fırsat (Günlük burç yorumları 8 Aralık Çarşamba)

Boğa burcu sırları öğrenecek Akreplere mükemmel fırsat (Günlük burç yorumları 8 Aralık Çarşamba)

Günlük burç yorumlarında 8 aralık Çarşamba günü Boğalar kendilerinden gizlenen sırları öğrenecek. Akrepleri ise harika bir gün bekliyor. Fırsatı değerlendirmek Akreplerin kendi elinde. Balıklar yaptıkları bir hata yüzünden kişiliklerindeki yeni bir yönü öğrenecek. İşte Koç burcu, Kova burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcunun 8 Aralık Çarşamba gününe özel günlük burç yorumları...

Günlük burç yorumlarında 8 Aralık Çarşamba günü öne çıkan burçlar Boğa ve Akrepler oldu. Boğa burcu bugün öğreneceği sırla ya büyük bir olayın içinde kendini bulacak ya da öğrendikleri karşısında vereceği tepkiyle durumdan daha net ve hasarsız çıkacak. Akrepler ise bugün ilimle kendilerini donatacak çünkü her türlü bilgiyle haşır neşir olacakları harika bir gün geçirecekler...

İşte diğer burçların 8 Aralık Çarşamba günlük burç yorumları...

burclars-001.jpeg

KOÇ BURCU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu çarşamba oldukça gizemlisiniz ve işleri kendi yolunuzla ve başkalarının görüş alanı dışında yapmayı tercih ediyorsunuz.

Bunun nedeni, doğru şeyi yaptığınızdan emin olmamanız ve başarısız görünmek istememeniz veya bunun için biraz yalnız zaman geçirmeniz ve işinizi yanınızda götürmeniz gerektiğini düşünmeniz olabilir.

BOĞA BURCU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu, sizden gizlenmiş bazı bilgilerle karşılaştığınız için sırların açığa çıktığı bir Çarşamba olacak.

Belki bunu kolayca atlatacaksınız ya da tam tersine büyük olay yaratacak. Her durumda, bu konuda kendi başınızasınız ve kimse kararınız için sizi azarlamaya gelmeyecek.

İKİZLER BURCU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Arkadaşlarınızın hayatında farklı durumlar oluyor ve görünüşe göre bunların çoğundan etkilenmişsin.

Ya bunu bilerek yaptın ya da kendiliğinden oldu ve şimdi bununla uğraşmak zorundasın. Bu durum, bu Çarşamba devam eden her türlü krizi çözmek için toplantılar ve telefon görüşmeleriyle dolu olacağı anlamına gelebilir.

YENGEÇ BURCU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Kişisel gelişiminize katkıda bulunan ve bir süredir ertelediğiniz her şey bu Çarşamba yapılmalı veya en azından başlamalıdır.

Ayrıca, bir tür sunum veya proje hazırlamanız gerekebilir. Eğer öyleyse, mümkün olduğunca çok zaman ayırmalısınız.

ASLAN BURCU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Zihniniz çok hızlı ama görünüşe göre bu sadece ofisinizdeki konularda geçerli çünkü iş aile hayatının duygusal yönüne geldiğinde oldukça tepkisizsiniz.

Ve bu tepkisizliğiniz tam olarak yakınlarınızın gözünüze sokmaya başlayabileceği şeydir. Aynı zamanda bu, özel hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız için iyi bir an olabilir.

BAŞAK BURCU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Doğru yoldasınız ve sezgilerinizi biraz geliştirerek bunu daha net görebilirsiniz.

Öte yandan, sizi sadece hayal kırıklığına uğratmakla kalmayan, aynı zamanda yeteneklerinizden şüphe duymanıza neden olan bazı küçük detaylar da var. Evriminizi yavaşlatmadan bu şeyleri nasıl aşacağınızı görmek ilginç olacak.

TERAZİ BURCU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugünün etkinliklerine ne kadar çok tutku koyarsanız, gerçekleşmesinin olası olmadığını düşündüğünüz bazı şeylerde bile başarı şansınız o kadar yüksek olur.

Yeni şeyler denemeye çok heveslisiniz, ancak bugün size yenilikler sunmayabilir. Bu nedenle şu anda olanlarla, hatta daha eski projelerle uğraşmak zorunda kalacaksınız.

AKREP BURCU (24 Ekim - 22 Kasım)

Her şeyi bilmediğini kabul eden Akrepler söz konusu olduğunda, bu Çarşamba her türlü bilgiden yararlanmak için harika bir gün.

Güçlerinize çok güveniyor olabilirsiniz ve kanıtlarla yüz yüze gelseniz bile bazı şeyleri kabul etmeye istekli olmayacaksınız. Bu, çocukluğunuzla ilgili bir şeyle ilgili olabilir.

YAY BURCU (23 Kasım - 21 Aralık)

Her şeyi düzenli tutmayı önemseyen insanlardan olsanız da olmasanız da, bu Çarşamba muhtemelen ayaklarınız yere sağlam basacak.

Bir toplantıyı unutabilir ya da belirli bir durumu gözden kaçırabilirsiniz, bundan dolayı çok üzüleceksiniz ve işleri halletmek için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

OĞLAK BURCU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu, özellikle iş açısından, önümüzdeki haftalar için ne yapmanız gerektiğini planlamaya başlamak için harika bir gün.

Görünüşe göre bu sadece hazır olmanızı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda kendinizi daha huzurlu hissetmenizi de sağlayacak. Şu anda canınızı sıkan bir şey varsa, bundan kolayca kurtulabileceğiniz nokta tam da bu planlamadır.

KOVA BURCU (21 Ocak - 18 Şubat)

Sağlık ve esenlik, sadece kendiniz için değil, aynı zamanda çevrenizdekiler için de bu Çarşamba yinelenen bir tema olacak.

Tavsiyeleriniz ve davranışlarını güçlendirmek için başkalarına uyguladığınız baskı, belirli bir şey olursa veya sizi üzen ve sizi bu bilince getiren bir rahatsızlık varsa daha da büyük olacaktır.

BALIK BURCU (19 Şubat-20 Mart)

Bu Çarşamba kişiliğiniz hakkında bir şeyler açığa çıkacak. Bu, bir hatanızın ortaya çıkması nedeniyle oluyor.

Tabii ki, buna çeşitli tepkiler olabilir ve her şeyi ne kadar kişisel alacağınızı ve bundan bir şeyler öğrenip öğrenemeyeceğinizi görmek ilginç olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN