Venüs Retrosu nedir, ne zaman 2021? Yanlış anlaşılmalara dikkat!

Venüs Retrosu nedir, ne zaman 2021? Yanlış anlaşılmalara dikkat!

Venüs Retrosu, Oğlak burcunda... Venüs, 19 Aralık 2021 - 29 Ocak 2022 tarihleri arasında Oğlak burcunda 'retro' pozisyonuna geçecek. Duygusal ilişkilerden bütçe yönetimine, ruhsal durumdan algı biçimlerine pek çok konuda etkili olan Venüs Retrosu en çok İkizler, Başak, Yay burçlarını etkileyecek? Retro sürecinde, doğa olayları yaşanırken altın dengesi değişebilir. Yaş farkı olan ilişkiler ve mantık evlilikleri gerçekleşebilir. İşte, Venüs Retrosu hakkında bilgiler...

Venüs Retrosu burçlara etkisi, astrolojiyle ilgilenen kişileri yakından ilgilendiriyor. Güneş ve Luna'nın (ay) ardından en parlak gezegen olan Venüs (Zühre), Oğlak burcunda retro haline geçecek. 2021 yılının son retrosu Venüs'le gerçekleşecek. İyileştirilmek istenen taraflar, göz ardı edilen yanlar bu retroyla gün yüzüne çıkacak...

VENÜS RETROSU NEDİR?

Gezegenin dünyadan bakıldığında gerileme halinde görünmesine ve gerileyen olayların bütününe 'Venüs Retrosu' denir. Venüs ise; başta aşk ve para olmak üzere değerlerimizi, keyif ve zevklerimizi, duygularımızı temsil eder. Venüs, zarafetin, çekiciliğin yöneticisi konumdadır.

VENÜS RETROSU NE ZAMAN BAŞLAYACAK, NE ZAMAN BİTECEK?

Venüs Retrosu, 19 Aralık 2021 tarihinde Oğlak burcunda başlayacak ve 29 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek. İnsanlarda duygu değişimine neden olacak Venüs Retrosu 41 gün sürecek ve en çok İkizler, Başak ve Yay burçlarını etkileyecek.

VENÜS RETROSU ETKİLERİ NELER?

Venüs Retrosu'yla koparılamamış, çürük, toksik, yıpratıcı ilişkilerin sonlanması kolaylaşırken iç diyaloglar sonrası kendi kendine yüzleşme haliyle yeni başlangıçlar kolaylaşabilir.

Merkür'le aktörleşen daha duygusal tepkiler, burada da daha hassas, duyarlı, korunmasız ve savunmasız hisseden yanımızı uyandırabilir. Venüs Retro, özellikle üç doğa olayını uyarıyor: Volkanik patlamalar, toprak kaymaları ve deprem, kum fırtınalarına...

ANLAŞMALARDA TEDBİRLİ VE DİKKATLİ OLMAK GEREKLİ

Bu dönem başlayan iş anlaşmaları ve ortaklıklarda temkinli yaklaşmak oldukça önemli. Bazı gerçeklerin temelini Mart-Temmuz 2022 arasına kadar göremeyebilirsiniz. Geçmişte sonlandırılmış ortaklıklarla, eski eş ya da sevgililerle yeniden iletişime geçilebilir.

İlişkilerde bitişler ve başlangıçlar yaşansa da bu süreçte, yanlış anlamalar ve yanlış ifade etmeler, asılsız dedikodular, kıskançlıklar yaşanabilir temkinli davranmak yararınıza olacaktır. Uzmanlar, evlilik, söz, nişan gibi aktiviteler için retro döneminin uygun zaman olmadığını ifade ediyor.

VENÜS RETROSUNDA ALTIN FİYATLARINA DİKKAT

Altın dengesinde değişiklik oluşturabilecek Venüs Oğlak Retrosu, arazi ve topraktan mal alımları ya da icradan ucuza alınabilecek mallar açısından fırsatlı alımlara sembol olurken, nakit parası bulunanlar şanslı sayılabilir. Bu süreç içerisinde kanunlarda ekstra vergilerin çıkabileceği ve işletmelerin zorlanacağı durumlar mümkünken, yabancı para ve kripto paraların arttığı bir dönemi de yaşayabiliriz. Astrologlar, Venüs Retrosu döneminde altın fiyatlarının yükseleceğini, dolayısıyla altın alım-satımı yapacakların temkinli olmaları gerektiğini altını çiziyor.

VENÜS RETROSU BURÇLARA ETKİSİ 2021

Koç Burcu: Kariyer konusunda önemli haklarınızı alma konusunda temkinli ve dikkatli olurken, yöneticilerinizle gerilmeniz ve bu konuların zemini geçmişten geliyor olabilir, size içsel anlamda sıkıntı verebilir. Şirket yönetiyorsanız incelemeye girebilir. Rakiplerinize karşı dikkatli olmalısınız. Babanız, babanızın, babanız haricinde aile büyüklerinizin sağlığı ve ilişkilerinize dikkatli olmalısınız. Aile içindeki küslüklere karşı dikkatli olmalısınız.

Boğa Burcu: Bu süreçte, hukuksal konular, yabancılar, yurt dışı ve eğitim konularında atacağınız adımlarda bazı zorluklarla karşılaşmanız muhtemel. Tüm bu süreçlerden geçerken, yurtdışına yerleşme planınız bulunuyorsa veya 2019 yılından bu yana mücadeleniz varsa haklarınızı zorlansanız da alacaksınız. Boşanma ya da önemli bir mahkeme döngüsünde olabilirsiniz. Eşinizin ailesinin tutumlarına karşı, niyetlerini bir kez daha sorgulamanız gereken önemli bir süreçten geçmektesiniz.

İkizler Burcu: Maddi anlamda borçlanmaya, hazır paranızı tüketmeye, vergi borçlarınızın açığa çıkmasıyla ilgili önemli bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ameliyat ve operasyon geçirme ihtimaliniz bulunuyor olabilir. Özellikle estetik ameliyatıysa bu süreç Venüs Retro'sunun bitmesini bekleyebilirsiniz. Beraberlikler açısından yanlış kişilerin karşınıza çıkması muhtemel, dikkatli olunuz.

Yengeç Burcu: Evliliğinizle ilgili özellikle 2019 yılından bu yana problem yaşıyorsanız, bu süreç içerisinde boşanma kararı alabilir ve eşinizle bir yola girebilirsiniz. Eğer ki böyle bir süreçten geçiyorsanız evlilik danışmanlarıyla yol almak ruhunuza iyi gelebilir. Açık düşmanlıklar, göremediğiniz gerçeklerin bir anda karşınıza çıkması ruhunuzu yorabilir. Bazı dostluklarla yol ayrımlarınız olabilir.

Aslan Burcu: Çalışma hayatınız, iş yerinizde gelişen pek çok konu özellikle takım arkadaşlarınız sizi yoracak olabilir. İş yerinizde gruplaşmalar karşısında temkinli olmalı ve kendi hayatınız hakkında güvenmediğiniz kişilerle konuşmalar yapmamalısınız. Yeni bir iş anlaşması aşamasındaysanız belki de acele etmeseniz fena olmayabilir. Sağlığınız açısından fıtık, rahim, deri alerjilerinin kontrollerini ihmal etmeyiniz.

Başak Burcu: Uzunca zamandır yalnızsanız kalbinizi çalacak önemli biriyle görüşmeleriniz olabilir. Eğer ki mevcut beraberliğinizde problemler yaşıyor, bir ayrıl bir barış bir ilişkiniz varsa bitiyor olabilir. Evli ve mutluysanız çocuklarınızın sağlığına dikkat etmeniz gereken konular gündemdeyken, onlarla ilgilenmeyi ihmal etmeyin. Şans oyunları ve borsa da paranız varsa dikkatli olun, kaybetme durumunuz olabilir.

Terazi Burcu: Evinizin içerisinde çıkabilecek arızalar ve tamiratlar gündeminizdeyken, masraflar canınızı sıkabilir. Ev satışları aşamasındaysanız ederinden düşük fiyatlara satışlar yapmamaya karşı dikkatli olmalısınız, anne-baba, aile büyüklerinizin sağlığıyla ciddi anlamda ilgilenmeniz gereken bir süreçten geçerken, özellikle bebek bekliyorsanız sağlığınızı ve kontrollerinizi aman ihmal etmeyiniz.

Akrep Burcu: Taşınma, eskiden yaşadığınız bir memlekete geri dönme, yabancı bir şehre yerleşme aşamasında olabilirsiniz. Sözleşme ve imza isteyen pek çok konunun altını çizerek, özellikle sosyal medya hesaplarınızın çalınması ve sıkıntı yaşamanız muhtemel. Araba alım satımları, aracınızın çıkaracağı masraflar ve özellikle ocak ayında trafik kazalarına açıksınız, dikkatli ve temkinli olunuz. Kısa seyahatler sırasında karşınıza çıkabilecek eski bir beraberlik gündeminizde olabilir.

Yay Burcu: Parasal konularla ilgili borçlanmamaya, sizden para istenmesine karşılık ise o paranın size bir daha geri gelmeyeceğini bilerek hareket etmek sizler için oldukça önemli. Maddi anlamdaki pek çok konu hayatınızın odağı olurken, ilişkiler açısından da "Ben bu ilişkinin, evliliğin neresindeyim?" sorusunu fazlaca kendinize sorabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Evliliğinizde yaşadığınız bazı problemlerin temeli geçmişteki olaylarla bağlantılı olabilir. Venüs Retro'su sürecinde beraberliğinizi sonlandırabilirsiniz. Evliliğiniz ve ilişkileriniz sınav döneminden geçecek. Dış görünüşünüzde biraz daha farklılaşmayı ve imaj değiştirmeyi tercih edeceğiniz bir dönem sizin için. Fiziksel anlamda saç dökülmeleri, deri ve fıtık rahatsızlıklarınızı önemsemelisiniz.

Kova Burcu: Gizli düşmanlara oldukça açık olduğunuz bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. İlişkiler açısından kimseye söylemek istemeyeceğiniz bir beraberlikte tamam mı devam mı kararı alacak olabilirsiniz. Önemli bir borç döngüsü ya da projelerinizin çalınma ihtimali bulunuyor olabilir. Yatırım yaparken temkinli ve dikkatli olmalısınız. Sağlığınıza dikkat ederken, checkup kontrollerinizi ihmal etmemenizin altını çiziyorum.

Balık Burcu: Kalabalık arkadaş grupları arasında özellikle yabancılar tarafından destek göreceğiniz önemli atılımlar hayatınızın merkezi olabilir. Yurt dışı seyahatleri gündeminizde olurken, özellikle uzunca süredir hayalini kurduğunuz önemli projeler açısından gökyüzü sizi destekliyor olacak, hayalleriniz güçlenerek sizi yükselişe götürüyor olacak. Uzun süredir arkadaşlık yaptığınız kişilerle sadece yol ayrımlarında bulunuyor olabilirsiniz, boş verin arınıyorsunuz. Aşk ve ilişkiler açısındansa yabancı bir ülkeden gelecek olan bir kısmet gündemde olabilir, haberiniz olsun.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN