Tamamlanmamış konuları bitirmek için bir şans daha: Merkür retro geliyor

Tamamlanmamış konuları bitirmek için bir şans daha: Merkür retro geliyor

Merkür retro, 14 Ocak 2022'de başlıyor. Kova burcunda retro pozisyonuna geçecek olan Merkür retro, günlük yaşamı, ilişkileri, sağlığı ve parayı nasıl etkileyecek? Retrodan pozitif enerjiyle çıkabilmek için nelere dikkat edilmeli? İşte, Merkür retroya dair merak edilenler...

Merkür retro, 2022 yılının ilk retrosu olsa da 19 Aralık 2021 tarihinde başlayan Venüs retro ile ortak hareketliliği 29 Ocak'a kadar sürecek. Yarın başlayacak olan Merkür retro, 4 Şubat'a kadar gerileme hareketini nahiflikle sürdürecek. Merkür retronun en belirgin etkileri; aksama, gecikme, teknolojik-elektronik aletlerde arızalanma olarak karşımıza çıkacak.

MERKÜR RETROSU NEDİR?

Retro, gerileme anlamına gelen gökyüzü olayların bütününü tanımlar. Bir gezegenin gerileme pozisyonunda olması demek, yörüngesinin yavaşlaması ve dünyadan bakıldığında, geri gidiyor gibi görünmesidir.

Bir gezegenin gerileme hareketinde olması, astrolojik olarak dinlenme, yerinde sayma anlamına gelir.

Bu nedenle, yönettiği alanlar, aktiviteler iyi çalışamaz ve birçok alanda kargaşalar ortaya çıkar.

Merkür retrosu senede birkaç defa gerçekleşebilir. İletişimin sembolü bir gezegen olduğu için, yaşamda önemli bir rol oynamaktadır.

Merkür retrosu, yazışma, düşünce, haberleşme, yazma, teknoloji, seyahatler, ticaret, reklam, kitap, senaryo ve yazılı kaynakları da yönetir.

Merkür retrosu, yazışma gezegeni olarak kabul edildiği için, gündelik yaşamı bütünüyle etkileyebilir.

Bu sebeple Merkür retro, bütün burçları az çok demeden etkileyecek. Öte yandan, hayatınızdaki karmaşıklıklara son vermek için Merkür retrosu iyi değerlendirilmesi mümkün bir vakit olarak görülüyor.

Merkür retro döneminde sık sık yanlış anlaşılmalar, yazışma kopuklukları ve aksaklıklar yaşanabilir. Ayrıca teknolojik aletlerde problemler yaşanabilir, bilgilerde sıkıntı çıkabilir.

ic-001.jpg

MERKÜR RETRODA TEMKİNLİ KONUŞMAKTA FAYDA VAR

Merkür retro, patavatsızlıklara, 'keşke bunu söylemeseydim', 'neden anlattım ki' gibi pişmanlıklara uygun zemini hazırlıyor. Bu sebeple bin düşünüp bir söylemekte fayda var. Bu şifalı suskunluk, retro içinde dinlenip, kafa toparlamaya yarayacak.

Merkür; yazmak, konuşmak, öğrenmek, öğretmek, kelimelerimizin ifade biçimimizin tanımıdır. Kardeşlerimiz, yakın çevre, yakın arkadaşlar, ilköğretim, lise eğitim çağının, kısa seyahatlerin, ulaşımın karşılığıdır. Bilgiyi nasıl sağladığımızı, algılama sistemimizi, düşünce şeklimizi ifade ediyor.

Yazarlar, gazeteciler, eleştirmenler, gezginler ve öğretmenler bu dönemden oldukça etkilenerek öne çıkacak.

tas.jpg

ESKİ AŞKLARIN ISRARINA KANMAYIN

Merkür retrosu eski aşkların ve sevgililerin geri gelmesidir. Eski aşk kapıyı çalsa da, şans tanınmamalıdır. Eski bir aşkın tazelenmeyeceği unutulmamalı. Retro başlangıcında gelenler, retro bitiminde ardına bakmadan gidecektir.

Bunun yanı sıra yeni bir aşk ilişkisine başlamak da risk içerir. Sadece başlangıçlar değil, ani ayrılık kararları almakta sakıncalıdır. Retro bitince pişmanlık duygusu hissettirir.

iliski.jpg

MERKÜR RETRO BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

Koç burcu:

İkili ilişkilerde dikkatli olunmalıdır.

Boğa burcu:

Boğa burcu, Merkür retro döneminde iletişim araçlarını kullanırken diğer burçlar gibi çok dikkatli olmalıdır.

İkizler burcu:

İkizler burcu için Merkür retronun en önemli konusu olan eski sevgilileri olarak ön plana çıkar. Bu kişilerin eski sevgilileri ikinci bir şans için kapıları çalabilir.

Yengeç burcu:

Yengeç burcunun Merkür retro döneminde hem iletişimde hem de aile içerisinde sorunlar yaşayacağı öngörülür. Bu dönemde yengeç burcu tüm ikili ilişkilerinde dikkatli ve sakin olmalıdır.

Aslan burcu:

Aslan burçlarının Merkür retrosunda yaşadığı en büyük sıkıntılar arkadaşlık ilişkilerinde ve seyahatlerinde meydana gelecektir. Bu süreç içerisinde planlamalarını her zaman kontrol etmeli ve dikkatli adımlar atmalıdır.

Başak burcu:

Merkür retrosunda Başak burcunun en önemli gündem maddesi ise para olacaktır. Bu dönem içerisinde para gönderimleri ve alımlarında dikkatli olunmalıdır.

Terazi burcu:

Terazi burcu da Merkür retrosu sürecinde karar alma dönemlerini iyi yönetmeli ve kararsız kaldığı konularda adım atmamalı.

Akrep burcu:

Psikolojik süreçlerde zorlanmalar yaşayacaktır. Akrep burcu, gerekirse bir uzmandan destek almaktan çekinmemeli.

Yay burcu:

İkili ilişkilerde sorunlar meydana gelebilir. İletişim kazalarına dikkat!

Oğlak burcu:

Kariyer evlerinde gelişmeler yaşanacak. İş hayatında küçük pürüzlere tolerans sağlayabilecekler.

Kova burcu:

Seyahat, iletişim ve eğitim konularında gelişmeler yaşanacaktır. İş arkadaşları ile girilen diyaloglara dikkat edilmeli.

Balık burcu:

Parasal konularda dikkatli davranmalıdır. Bu dönemde tutumlu davranmak, sonraki retrolar için dayanıklılık sağlayacak.

saglikjpg.jpg

2022 MERKÜR RETRODA BUNLARA DİKKAT!

* Trafikte araç kullanırken

* İletişim kazalarına

* Evrakların kontrolüne

* Ani hareketlerle yapılan kazalara

* İnternet alışveriş sırasında dolandırılmalara

* Elektronik aletlerde oluşacak hasarlara

* Kripto paralar ve yatırımlarınıza

* Banka hesaplarına

* Sudan gelecek tehlikelere

* Aldığınız uçak biletinin tarihine

* Uçak kazalarına

* Kemik, deri, cilt hastalıklarına dikkat.

elektronik.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN