Kanlı ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? İşte burç yorumları

Kanlı ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? İşte burç yorumları

Astroloji tutkunlarının yakından takip ettiği kanlı ay tutulması 26 Mayıs 2021 akşamı gerçekleşiyor. Ay tutulmalarının bedeni, zihni ve ruhu onurlandırdığına inanılıyor. Kanlı ay tutulması, ikizler güneşine karşı yay burcunun ateş burcunda gerçekleşecek. İşte, ay tutulması burç yorumları...

Süper çiçek kanlı ay tutulması 2021 yılının en göz kamaştırıcı gök olayı olacak. Güneş ışınlarının atmosferden geçerken dalga boylarına göre renk değiştirmesi ile oluşacak kanlı ay tutulmasının burçlara etkisi de en çok merak edilen konulardan biri oldu.

KANLI AY TUTULMASI NEDİR, NE ZAMAN OLACAK?

En son 2019 yılında yaşanan kanlı ay tutulması bu yıl 26 Mayıs 2021 Çarşamba akşamı gerçekleşecek.

Uzun dalga boyundaki kırmızı ışık atmosferde dağılmadan ilerler. Bu nedenle gün içinde gökyüzünü masmavi görürken, gün doğarken ve batarken kızıla çalan bir renge bürünür.

Tutulma esnasında da Ay'ı bu kızıl dalga boyları aydınlattığından dolayı kızıla çalan kan renginde bir renkte görülecek. Bu nedenle bu ay tutulmasına 'kanlı ay tutulması' adı veriliyor. Öte yandan 'süper çiçek kanlı ay tutulması' adı verilmesinin nedeni ise, tutulmanın yaz başlangıcında gerçekleşmesi ve bu mevsimde çiçek bolluğunun yaşanmasıdır.

main-1500.jpg

KANLI AY TUTULMASININ BURÇLARA ETKİSİ NEDİR?

Bu akşam yaşanacak ay tutulması, yaşamı değiştirecek etkileri salıvermek ve yeniden başlamak için ideal bir zaman haline getiriyor.

Kanlı ay tutulması, ikizler güneşine karşı yay burcunun ateş burcunda gerçekleşecek. Yay, bilgiye ulaşmak için dünyanın sonuna gidecek, gerçeği arayan bir burçtur. Bu bizi kendimizle ve başkalarıyla gerçeğe dönüşmeye zorlayacaktır. Durumları görmezden gelmek yerine, kozmik olarak onlarla başa çıkmak ve yay burcundaki son yeni ay olan 26 Kasım 2019'dan beri halının altına süpürülen meselelerle yüzleşmek için zorlanacağız.

Çiçek ayı (süper ay) aynı zamanda geniş Jüpiter'e (Yay burcunun gezegensel hükümdarı), şifalı Centaur Chiron'a ve kaderin karmik güney düğümüne de açı verecek. Jüpiter duygularımıza coşku katacak, Chiron ruhu iyileştirecek ve kaderin güney düğümü eski yaraları açacak.

SÜPER ÇİÇEK KANLI AY TUTULMASININ BURÇLARA ETKİSİ

KOÇ BURCU

Eğitimler, hak, hukuk, adalet ve seyahat konularıyla ilgili bir dönemin tamamlanması gündeme gelebilir.

BOĞA BURCU

Bu tutulma sizi finansal konularda etkileyecek. Yeni bir yola gitmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Tutulmayı ilişkiler evinizde yaşayacaksınız. Bazı şeylerin tamamlanma zamanı gelmiş olabilir.

YENGEÇ BURCU

İş hayatınızdaki konular gündeminizi oldukça meşgul edecek gibi duruyor. Ayrıca bu dönem sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor.

ASLAN BURCU

İkili ilişkiler ve çocuklarınızla ilgili konularda karar vermeniz gereken durumlar olabilir.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, tutulmayı aile evinizde yaşayacaksınız. Ailesel konular gündemdeki yerini alacak.

TERAZİ BURCU

Sevgili Venüs'ün burcu olan Teraziler, bu tutulma kardeş ve kuzenlerinizle ilgili konuları yakından ilgilendiriyor.

AKREP BURCU

Maddi konular sizi biraz zorlayabilir. Mars tarafından yönetilen bir burçsunuz. Aşamayacağınız engel yok.

YAY BURCU

Tutulma sizin burcunuzda sevgili Yaylar. Büyük bir değişime hazır mısınız?

OĞLAK BURCU

Gökyüzünün en dişli burçları arasında gösterilen sevgili Oğlaklar; bu tutulma ile ruhsal konular gündeminize geliyor.

KOVA BURCU

Bu senenin yıldızı olan sevgili Kovalar, tutulma sizi sosyal çevre alanınızdan etkileyecek.

BALIK BURCU

Bu senenin diğer bir yıldızı sizsiniz sevgili Balıklar. Şans ve bereketin gezegeni Jüpiter burcunuzda seyahat ediyor. Tutulmayı ise en yoğun şekilde hissedeceksiniz.

gemini-full-moon.jpeg

24-30 MAYIS 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bu hafta parasal konular gündeminizi oluşturuyor sevgili Koç burçları. Çarşamba günü Yay burcunda meydana gelecek Ay Tutulması, yurt dışı, eğitim, ticaret, hukuk konularını etkiliyor. Davasnız varsa ya da ticaretle uğraşıyorsanız 26 Mayıs ve sonrasında işleriniz hızlanabilir. Hafta sonu başlayacak Merkür retrosunda özellikle finans konularında araştırmadan yatırım yapmamalı ve riskli durumlardan kaçınmalısınız. Ayrıca gerileme zamanı geçmişten haberler almanız mümkün.

BOĞA BURCU

İletişim, ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konuların ön plana çıktığı bir haftaya giriyorsunuz sevgili Boğa burçları. Sevdiklerinizle beraber olmak isteyebilirsiniz, ailenizden uzakta yaşıyorsanız görüşme ya da buluşma planları yapabilirsiniz. Hayatınızda aşk ve mutluluk hakim olacak. Sevdiklerinizle beraber olmak keyfinizi yerinize getirecektir. Yay burcunda meydana gelecek Ay Tutulması’nda bir borç ya da ödenmesi gereken bir para gündeminize yerleşebilir. Bu konuyu tamamlamak üzere harekete geçebilirsiniz. Hafta sonu başlayacak Merkür retrosunda, iş konusunda önünüzü görmekte zorlanabilir ve biraz karamsar ruh haline bürünebilirsiniz. Bu süreçte kariyerde yapmak istediklerinize odaklanmalı ve retro bitiminden sonra harekete geçmelisiniz.

İKİZLER BURCU

Bu hafta gündeminizde ilişkiler olacak. Bunu sadece ikili ilişki olarak algılamamalısınız. Ortaklıklar, aileyle olan ilişkiler, arkadaşlıkları da düşünebilirsiniz. Ay Tutulması zamanında ilişkilerle ilgili önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Fakat bu hafta aynı zamanda Merkür retrosu başlıyor ve ani kararlar vermemek gerekiyor. Çünkü ani kararlar var olan ilişkilerde yüksek tansiyonlu durumlar oluşturabilir. Retro zamanı dilediklerinizi söylerken yanlış anlaşılma olasılığınız yüksek. Ayrıca taşınma ile ilgili konular gündeminizde olabilir.

YENGEÇ BURCU

Haftaya keyifli, enerjik ve neşe dolu başlıyorsunuz sevgili Yengeç burçları… Bir önceki hafta aldığınız güzel haberler hayata umutla bakmanızı sağlıyor. Sevdiğiniz insanlarla beraber olacağınız, sosyalleşeceğiniz, dışarı çıkamasanız da telefon trafiğinizin yoğun olduğu bir dönemdesiniz. Çarşamba günü yaşanacak Kanlı Ay Tutulması’nda iş hayatınızla ilgili bazı değişimler yaşanabilir. Fakat bu değişimler sizin yararınıza olacaktır. Yine eğitimi devam eden Yengeç burçları için güzel etkiler devrede olacak. Eşler, kardeşlerden yana da şansınız kuvvetli. Ancak her şey güzel gidiyor derken hafta sonu başlayacak Merkür retrosu, işlerinizin yavaşlamasına neden olabilir. Sakın canınızı sıkmayın.

ASLAN BURCU

Ailenize, evinize odaklanacağınız bir haftaya giriyorsunuz Aslan burçları. Aile içinde önemli konuşmalar yapabilir, evinizden işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Çarşamba günü yaşanacak Ay Tutulması’nda aşk ve eviniz tetiklenebilir. Bekarsanız aşkı tadabilirsiniz. Koronavirüs nedeniyle dışarı çıkamasanız da arkadaşlık platformlarından ya da sosyal medyadan biriyle tanışabilirsiniz. Ancak tanıştığınız kişiler gerçek yüzünü gizleyebilir. Dikkatli olmakta fayda var. Çocuk isteyenler için de gayet şanslı bir süreç olacaktır. 30 Mayıs’ta başlayacak Merkür retrosunda ise eski arkadaşlarla iletişime geçebilir, anıları yad edebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Yeni girişimler, planlar ve programlar gündeminizi oluşturuyor sevgili Başak burçları… Uzun süredir yapmak istediğiniz bir konuyla ilgili yakın çevrenizle iletişim halinde olacaksınız. Aynı zamanda şu anda seyahate rahat rahat çıkamasak da gelecek için tatil planları yapabilirsiniz. Kariyerde ise yükseliştesiniz. Sorumluluklarınız artarken, işlerin üstesinden başarıyla geliyorsunuz. Ayrıca taşına, yer değiştirmeyle ilgili bazı gelişmeler yaşanabilir. Merkür retrosunda elektronik eşyalara ve evdeki görünmez kazalara dikkat etmekte fayda var.

TERAZİ BURCU

Yeni haftanın ilk günlerinde para meseleleri gündeminizi oluşturuyor sevgili Terazi burçları… Bankacılık işleri, ödemeler, krediler, hesaplamalarla boğuşabilirsiniz. Satın almak istediğiniz bir eşyayla ilgili hesaplamalar yapabilirsiniz. Hafta ortasında Yay burcunda Ay Tutulması meydana geliyor. 26 Mayıs’taki tutulmada yakın çevre konularını ön plana çıkarabilir. Yine sosyal medya içerisinde bazı çekişmeler tam da bu tutulma zamanı devrede olabilir. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, iletişime dayalı işlerde önemli bazı sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle yaratıcı alanlarda çalışıyorsanız ilham perileri sizinle olacak. Öte yandan bu süreçte iştah artışları yaşanabilir. Merkür retrosunda ise gizli bilgiler açığa çıkabilir, yakın olarak gördüğünüz kişilerin bir başka yüzünü fark edebilirsiniz. Aldanmalara dikkat!

AKREP BURCU

Başkalarından ziyade kendinize odaklanacağınız bir haftaya giriyorsunuz sevgili Akrep burçları… Pandemi döneminde çok yoruldunuz, çok sıkıldınız, başkalarının derdiyle çok ilgilendiniz. Şimdi sıra kendinize vakit ayırma zamanı. Hafta başı dış görünüşünüzle alakalı değişiklikler yapabilir, bir şeyler satın alarak kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek Ay Tutulması para konularını tetikliyor. Beklediğiniz paralarla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Varsa çocuğunuzla alakalı da mutluluk verici gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu başlayacak Merkür gerilemesinde mirasla ilgili konular konuşulabilir.

YAY BURCU

Yeni haftanın ilk günleri bir şeylere odaklanmak konusunda güçlük çekebilir, biraz tembellik yapmak isteyebilirsiniz. Sevgili Yay burçları. Bunun nedeni ise çarşamba günü burcunuzda meydana gelecek Ay Tutulması. Tutulma zamanı ilişkilere ve sağlığa dikkat etmenizde fayda var. Tiroidler, boğaz problemleri, vertigo gibi birtakım çok ciddi olmayan sıkıntı ve problemler ön planda olabilir. Ancak daha sonra enerjiniz yerine gelecek ve daha fazla sosyalleşme isteğiniz doğacak. Pazar günü meydana gelecek Merkür retrosu, ilişkileri etkiliyor. Yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir, kendiniz ifade ederken zorlanabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Çalışmayı, üretmeyi seven Oğlak burçları için güzel bir hafta başlıyor. Ortaklı işlerde güzel fırsatlar yakalama, yeni anlaşmalara imza atma olasılığınız yüksek. Ayrıca yakın bir arkadaşınız iş konusunda size bağlantılar sağlayabilir. Çarşamba günü yaşanacak Ay Tutulması’nda yurt dışı ile ilgili çok güzel olaylar alabilirsiniz. Eğitimi devam eden Oğlak burçlarının da şansı oldukça yüksek gözüküyor. Öte yandan isteğiniz dışında gerçekleşen bazı olaylara sinirlenebilirsiniz. Hafta sonu başlayacak Merkür gerilemesinde sağlık konularına dikkat etmeli, yeni projelerden kaçınmalısınız.

KOVA BURCU

İş ve kariyer konularının etkin olduğu bir haftaya giriyorsunuz sevgili Kova burçları. İş ile ilgili halledilmesi gereken konuları tamamlamaya bakacaksınız. İyi de yapıyorsunuz çünkü hafta sonu Merkür retrosu başlıyor ve işleri, iletişimi yavaşlatıyor. Çarşamba günkü Ay Tutulması ise sosyal çevre alanlarınızı tetikleyecek. Burası işten elde edilen gelirlerle de ilgilidir. Bununla ilgili konularda da hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Fakat riskli yatırımlardan uzak durmanızda fayda var. İlişkiniz varsa partnerinizle beraber gelecek planları yapabilirsiniz.

BALIK BURCU

Oldukça şanslı etkiler barındıran bir haftadasınız sevgili Balık burçları. Ailevi konularla alakalı güzel haberler alabilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek Ay Tutulması kariyer alanınızı etkiliyor. İş hayatınızla ilgili çok önemli kararlar alabilirsiniz. İşinizi büyütebilir, heyecan verici imzalar atabilirsiniz. Pazar günü başlayacak Merkür retrosunda emlak konularıyla ilgili ani kararlar vermemeli, yeni girişimleri ertelemelisiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN