Boğadaki Ay, Aslandaki Güneş Burcunuzu Nasıl Etkileyecek? 18 Ağustos Perşembe Günü Yaşayacaklarınızın İpuçlarını Öğrenin...

Boğadaki Ay, Aslandaki Güneş Burcunuzu Nasıl Etkileyecek? 18 Ağustos Perşembe Günü Yaşayacaklarınızın İpuçlarını Öğrenin...

18 Ağustos 2022 günlük burç yorumunuz: Perşembe günü için tüm burçların astroloji tahminini ve daha fazlasını bu yazımızda bulacaksınız. Bugün yıldızların, Boğa'daki Ay'ın ve Aslan'daki Güneş'in sizin için neler sakladığını öğrenmenizde fayda var...

18 AĞUSTOS 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Özellikle pratik faaliyetlere daha yatkın olan Koçlar için evde bir dönüşüm günü.

Bu tür faaliyetlerle ilgili çok iyimser düşünceleriniz var ve çalışmanızın sonuçlarından çok daha fazlasını kazanacaksınız. Kendinize güven seviyeniz artacak ve belki de sık sık bağ kuramadığınız bir aile üyesiyle kaliteli zaman geçireceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mevcut eğilim, dikkatinizi hayatınızdaki sanat alanlarına çekecek. Bizzat sanatsal bir aktivite yapacak olabilirsiniz ya da başkalarının bunu yaptığını görmek için bir gösteriye gidebilirsiniz.

Her durumda, bu muhtemelen günün büyük bölümünde kafanızı meşgul edecek ve sizi işten uzak tutacaktır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün size tavsiyemiz, gün için planladığınız tüm öğrenme etkinliklerine odaklanmanızdır çünkü bunlar sonraki günlerde size en fazla tatmini sağlayan şeyler olacaktır.

Öğrendiklerinizi gösterme, sergileme şansınız olacak ve buna hazır değilseniz çok amatör görüneceksiniz.

burclar.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu perşembe günü duygularınızın çoğunu dışa vurmayacaksınız ve ruhunuzdaki darboğazdan dolayı hüsrana uğrayabilirsiniz.

Bazı Yengeçler de iş yerindeki kötü şöhretleriyle mücadele ediyor olabilirler ve dikkatlerden kaçmak için mümkün olduğunca çok şeyi kendilerine saklamaya çalışacaklardır.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Sözleriniz bu perşembe gerçekten hak edenlere karşı nazik olacak. Aksi takdirde, duyarsız ve huysuz bir insan olarak görüneceksiniz, ancak derinlerde bir yerde neden böyle davrandığınızı bileceksiniz.

Bir arkadaşınız, gelecek yıl için planlarını ve normlardan nasıl kurtulmak istediğini açıklayarak sizde bazı duygular uyandırabilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu perşembe, belki öğleden sonra çok faydalı bir şey öğreneceksiniz. Ancak bugün keşfettiğiniz şeyle ne yapmanız gerektiğini daha sonra anlayacaksınız.

Partnerinizin şu anda yaptığı bir aktiviteden, belki de bir işteki bir görevinden dolayı pek memnun değilsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu perşembe, kendi yürüttüğünüz her şey hakkında olumlu ve sakin görünüyorsunuz ve bu tavrınız insanları çileden çıkarabilir.

Diğer durumlarda, eleştirel veya çok heyecanlı olabilirsiniz. Ancak şu anda oldukça ilgisiz olmanız, insanların doğru yolda olup olmadıklarını merak etmelerine neden olabilir. Tutkunuzu kaybetmediniz, sadece yeterince motive değilsiniz.

burcunuz.jpg

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu perşembe günü çok duygusal görünüyorsunuz ve çevrenizdekilerin derdini anlayabilmek adına onların yerine geçmeye çalışacaksınız. Anlayışlısınız ve duyguları paylaşabileceğinizi sağlayacak kadar pozitif enerjiyle yüklüsünüz, ancak dikkatli olmak da isteyebilirsiniz.

Başkalarının sorunlarını dinlemek ve yaşadıklarını gerçekten anlamak basit bir şey değildir ve bazı sıkıntılara yol açabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu perşembe günü yapabileceklerinizi küçümsüyorsunuz, özellikle iş yerinde, bu yüzden harekete geçmemeyi tercih edebilirsiniz.

Özellikle önemli kişilerle konuşmaktan kaçınmak, sizi hiçbir yere götürmez ve bugünkü gibi bir fırsatı kaçırmaktan pişman olabilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Sizin için ilginç bir manası olan bir tür sonuç beklediğiniz için yoğun duygularla dolu bir gün.

İlişkinizin bir yönü açısından umudunuzu yitirmiş olabilirsiniz, ancak bugün olacaklar bakış açınızı daha iyiye doğru değiştirecek. Bu konuda partnerinizi de bilgilendirmelisiniz.

burc-yorumlari.jpg

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bazı çok önemli insanlardan takdir bekliyorsunuz ama bunu yapma şekliniz sizi onlara karşı duygusal bir pozisyona sokacak ve çok çaresiz görünmenize neden olacak.

Keşfedilmeye değil, işe ve harika sonuçlara odaklanarak yeteneklerinizi doğru yerde ve doğru zamanda sergilemeniz gerekecek.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

İster mevcut mesleğinizden uzaklaşıyor olun ister yeni bir yolculuğa çıkıyor olun, hayatınızın bazı bölümlerini bitirerek yenilerine başlamak için harika bir gün.

Bu özel hayatınızla ilgili bir şey de olabilir, belki de sonunda bir hayalinizin peşinden gitmeye karar veriyorsunuz. Bağımsızlığınız ve rekabetçi ruhunuz da ortaya çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN