Dizi Sektörünü Sarsan İddia: Fenomen Gençlik Dizisi Apar Topar Final Yapıyor...

Dizi Sektörünü Sarsan İddia: Fenomen Gençlik Dizisi Apar Topar  Final Yapıyor...

Star TV ekranlarının fenomen gençlik dizi Duy Beni için çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Zorbalık sahneleri ile sosyal medyadan büyük tepkiler alan Duy Beni dizisinin final yapacağı ve ekranlara veda edeceği öğrenildi.

ZORBALIK SAHNELERİ İLE TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Başrollerinde Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun oynadığı Duy Beni dizisi zorbalık sahneleri ile sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

Gençlik dizileri arasında en çok tutulardan biri olan ve her bölümünde izlenme rekorları kıran Duy Beni dizisi final mi yapıyor? İşte fenomen dizi Duy Beni ile ilgili detaylar.

Başrollerini Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun oynadığı Star TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Duy Beni dizisi her bölümünde olay yaratmaya devam ediyor. Sansasyon yaratan senaryosu ile akılları baştan alan dizide en çok dikkat çeken sahneler arasında ise zorbalıklar yer alıyor.

duy-beni.jpg

DUY BENİ DİZİSİ SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLMÜŞTÜ

Lise yıllarında öğrencilerin birbirine karşı yaptıkları zorbalıkları anlatan Duy Beni dizisi sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Dizinin gerçek hayatı TV ekranlarına yansıttığını düşünenler diziyi savunurken bazı kesim ise yaşananlara tepki gösterdi.

Özellikle 2. bölümden itibaren bir sahnenin göze batması ve kısa zamanda sosyal medyada zirvede yer alması Duy Beni dizisini adeta zirveye taşıdı. Ancak dizideki zorbalık sahneleri nedeniyle her bölüm sonrası RTÜK'e şikayet yağıyor. Bu nedenle dizi yapımcılarının radikal bir karar aldığı iddia edildi .

Duy Beni dizisi hakkında ortaya atılan iddia hayranlarını üzecek gibi. Dizi hakkında yapılan şikayetler nedeniyle Duy Beni dizisinin yakın zamanda final yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

duy-beni-dizi.jpg

DUY BENİ DİZİSİNİN EKİM'İ RABİA SOYTÜRK KİMDİR?

Adı Duy Beni dizisi ile gündeme gelen Ekim'e hayat veren Rabia Soytürk kimdir, nereli, kaç yaşında?

Duy Beni dizisinde bekar bir annenin derslerinde başarılı kızı olarak diziye damga vuran Rabia Soytürk hayranları tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Soytürk kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne?

Sağlık Koleji hemşirelik bölümü mezunu olan Rabia Soytürk 11 Mart 1996 tarihinde doğdu.

Sadri Alışık Kültür Merkezinde tiyatro ve oyunculuk eğitimi alan Rabia Soytürk, İlk kez Şahsiyet dizisinde Süveyda karakterini canlandırarak Haluk Bilginer ve Cansu Dere ile çalışma fırsatı yakaladı. Soytürk, Gülperi dizisi ve Özgür Dünya filmi kadrosunda yer aldı. Benim Adım Melek dizisinde Defne karakterine hayat verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN