Magazin Dünyası Böylesini İlk Kez Gördü! Estetik Mucizesi Buna Denir! Hayat Bilgisi'nin Kikirik'ine Bir Bakan Bir Daha Bakıyor

Magazin Dünyası Böylesini İlk Kez Gördü! Estetik Mucizesi Buna Denir! Hayat Bilgisi'nin Kikirik'ine Bir Bakan Bir Daha Bakıyor

Hayat Bilgisi dizisinin üzerinden yıllar geçti. Oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler ise hala gündemde. Hayat Bilgisi'nin Ortega'sından sonra şimdi de Kikirik'i magazin dünyasının gündeminde.

PAŞHAN YILMAZEL'DEN SONRA KİKİRİK'DE GÜNDEM OLDU

Bir dönemin popüler dizisi Hayat Bilgisi’nin oyuncularının değişimleri şaşkınlık yaratıyor. Ortega karakterini canlandıran Paşhan Yılmazel’in son hali hayranlarından büyük beğeni toplamıştı. Dizinin Kikirik'i Çisil Oral’ın değişimi hayran bıraktı.

ÇİSİL ORALIN SON HALİ ŞAŞKINLIK YARATTI

Uzun süredir ekranlardan uzakta bir yaşam süren dizide Ortega karakterini canlandıran Paşhan Yılmazel’in değişimi hayranlarından büyük beğeni toplamıştı. Dizide Kikirik'i canlandıran Çisil Oral’ın estetik hali ise büyük şaşkınlık yarattı.

hayatbilgisi.jpg

KİKİRİK'E KİMSE AŞIK OLMUYORDU

Dizide karakteri itibarıyla kimse Törpü ve Barbie karakteri gibi ona aşık olmamıştı. Geçirdiği estetik operasyonlarla adeta başka birine dönüşen Hayat Bilgisi’nin Kikirik’i Çisil Oral son hali ile ağızları açık bıraktı.

kikirik-hayat-bilgisi.jpg

HAYAT BİLGİSİ DİZİSİ İLE YILDIZI PARLAYAN ÇİSİL ORAL KİMDİR?

2003-2006 yılları arasında yayınlanan Hayat Bilgisi dizinin Kikirik'i Çisil Oral kimdir? Çisil Oral nereli? kaç yaşında? İşte değişimiyle gündeme gelen Hayat Bilgisi'nin Kikirik'i Çisil Oral hakkında her şey!

İstanbul'da 17 Nisan 1979 yılında doğan Çisil Oral, Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Yaratıcı Yazarlık Bölümünden mezun olduktan sonra Pera Güzel Sanatlar'da oyunculuk eğitimine başladı.

Arkadaşlarıyla birlikte bir yapım şirketi kuran, Çisil Oral, Hayat Bilgisi dizisinin ardından ekranlarda pek görülmedi. Çisil Oral çeşitli tiyatro oyunlarında rol almaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN