Ünlü Şarkıcı Oğlu İle Birlikte Dehşet Saçtı: Komşularına Kurşun Yağdırdı: 3'ü Ağır 5 Yaralı

Ünlü Şarkıcı  Oğlu İle Birlikte Dehşet Saçtı: Komşularına Kurşun Yağdırdı: 3'ü Ağır 5 Yaralı

Ünlü şarkıcı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık aralarında husumet olan komşularına ateş ettiler. Sokak ortasında dehşet saçan Metin Işık ve oğlu Mustafa pompalı tüfeklerle rast gele ateş etti. Ünlü şarkıcı ile oğlunun dehşet saçtığı gecede 3’ü ağır 5 kişinin yaralandı.

GECE YARISI ÜNLÜ ŞARKICI VE OĞLU SOKAK ORTASINDA DEHŞET SAÇTI

Dün gece yarısı Kayseri'nin yerel sanatçısı Metin Işık daha önce tartışma yaşadığı komşularına dehşeti yaşattı. Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yaşanan olay pazartesi akşamı Yıldırım Beyazıt Mahallesi Taşlı Sokak’ta meydana geldi.

sanatci-kavga.jpg

Olayla ilgili yapılan açıklamada daha önce aralarında husumet olan sanatçı Metin Işık yanına oğlu Mustafa Işık’ı da alarak komşularına sadırdı. Mahalleyi dehşete düşüren olayda komşularına kurşun yağdıran Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Yaşanan dehşet anları ise olaya tanıklık eden mahalle sakinleri tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

sanatci-kavga-silah.jpg

BABA VE OĞLU KOMŞULARININ ÜZERİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Komşusu ile arasında tartışma çıkan ünlü sanatçı Metin Işık kavganın büyümesi ile oğlu Mustafa Işık'tan yardım istedi. Baba oğul pompalı tüfeklerle komşularına ateş açtı. Kavgada Mustafa Işık’ın tüfeğinden çıkan saçmaların sırtına isabet ettiği Y.M.S, başına isabet eden N.D. ve göğsüne kurşun isabet ettiği S.N.M. ağır yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık çalışanları başından, sırtından ve göğsünden yaralanan 3 kişinin durumunun ağır olduğunu açıkladı. Yaralılara müdahale eden sağlık çalışanları olay sırasında bacağından yaralanan Y.Y. ve F.D.'nin ise hafif yaralandığı ve hayati tehlikelerinin olmadığını açıkladı.

sanatci-kavga-kayseri.jpg

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA GÜVENLİK GÜCÜ EKİBİ SEVK EDİLDİ

Ünlü şarkıcı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık'ın komşularına ateşli silah ile saldırdığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara, 112 acil ekibindeki sağlık çalışanları müdahale etti.

Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından 3 ağır yaralı ve 2 hafif yaralı ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildi. Silahlı kavgaya müdahale eden emniyet güçleri kavgaya karışan sanatçı Metin Işık ve Mustafa Işık’ı olay yerinde pompalı tüfek ile yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan Mustafa Işık adli tabiplikte alınan sağlık raporunun ardından işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Mustafa Işık'ın babası sanatçı Metin Işık da ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Olay mahalle sakinleri tarafından cep telefonu ile kaydedilirken savcılık olay ile ilgili soruşturma başlattı.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN