Dünkü Kabus Bir Hafta Boyunca Sürecek! Meteoroloji Sağanak Yağışların Vuracağı İlleri Sıraladı...

Dünkü Kabus Bir Hafta Boyunca Sürecek! Meteoroloji Sağanak Yağışların Vuracağı İlleri Sıraladı...

Meteoroloji yeniden uyardı. Son hava durumu tahminlerini paylaşan MGM sağanak yağışların vuracağı illeri saat vererek duyurdu. Dün yaşanan kuvvetli yağışın ardından yeni uyarı geldi. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu değerlendirmeleri...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 6 İL İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlük hava durumu tahminini sosyal medya hesabından paylaştı. MGM tarafından yapılan günlük hava durumu değerlendirmesinde özellikle ün sağanak yağışların vurduğu illerde yani yurdun batı kesimlerinde hava sıcaklıkları 2 ile 4 derece arasında artacak. MGM ayrıca özellikle bugün günün belli saatlerinde Kırklareli, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Sinop çevreleri ile Çorum'un kuzeyinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı yönünde uyarı yaptı.

saganak.jpg

16 AĞUSTOS 2022 SALI GÜNÜ İÇİN MGM TARAFINDAN YAPILAN HAVA DURUMU TAHMİNİ

16 Ağustos Salı günü için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun özellikle Karadeniz Bölgesini de içine alan kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinde hava bulutlu olacak. Bugün öğlen saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kırklareli, Çankırı, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevreleri ile Çorum'un bir kısmında yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle Kastamonu, Sinop ve Çorum'da yağışların yer yer kuvvetli olmasını bekledikleri yönünde uyarı yaptı.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN PAYLAŞILAN 5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

hava-durumu1.jpg

16 Ağustos 2022 Salı günü için MGM tarafından yapılan hava durumu tahmini

hava-durumu2.jpg

17 Ağustos 2022 Çarşamba günü için MGM tarafından yapılan hava durumu tahmini

hava-durumu3.jpg

18 Ağustos 2022 Perşembe günü için MGM tarafından yapılan hava durumu tahmini

hava-durumu4.jpg

19 Ağustos 2022 Cuma günü için MGM tarafından yapılan hava durumu tahmini

hava-durumu5.jpg

20 Ağustos 2022 Cumartesi günü için MGM tarafından yapılan hava durumu tahmini

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre yurdun kuzey doğu kesimlerinde bir haftalık bir yağış görülüyor.

Sizde tüm haftanızı hatta hafta sonu programınızı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan haritalı hava durumu tahminlerine göre planlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN