Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Sosyal Medyanın Gündeminde! Hayranları Şaştı Kaldı...

Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Sosyal Medyanın Gündeminde! Hayranları Şaştı Kaldı...

Bir dönemin popüler dizisi Hayat Bilgisi'nde Ortega karakterini canlandıran Paşhan Yılmazel uzun süredir ekranlardan uzakta bir yaşam sürmekte. Tiyatro ve seslendirme yaparak hayatını sürdüren Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel'in son hali hayranlarından büyük beğeni topladı.

Bir dönemin reyting rekorları kıran Hayat Bilgisi dizisinin oyuncularının son halleri sık sık sosyal medyada gündem oluyor.

ORTEGA YILLARA MEYDAN OKUYOR

Perran Kutman, İpek Erdem ve Gökçe Bahadır gibi isimlerin oynadığı Hayat Bilgisi'nde Ortega karakterini canlandıran Paşhan Yılmazel uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu.
Tiyatro ve seslendirme yapan Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel son paylaşımıyla sosyal medyanın gündeminde.

ortega.jpg

hayat veren Paşhan Yılmazel uzun süredir ekranlardan uzakta. Hem tiyatro hem de seslendirme yapan Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı son haliyle takipçilerinin dikkatini çekti. Değişik kahkahası ile akıllarda yer edinen Ortega Paşhan Yılmazel'in paylaşımı takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Paşhan Yılmazel için "Yıllara meydan okuyorsun", "Hâlâ çok yakışıklısın" yorumları yapıldı

PAŞHAN YILMAZEL KİMDİR?

31 Mart 1982 tarihinde Almanya, Berlin'de doğan Paşhan Yılmazel'in tam adı Paşhan Serkan Yılmazel'dir. 1985 yılında ailesiyle birlikte Türkiye'ye kesin dönüş yapan Yılmazel İstanbul'a geldi. İlkokulu Zeytinburnu'nda okuyan Paşhan Yılmazel İhsan Mermerci Lisesi'nden mezun oldu. Haliç Üniversitesi'nden 2002 yılında mezun olduktan sonra da Akademi İstanbul, Radyo ve Televizyon bölümünü bitirdi.

hayat-bilgisi-ortega.jpg

HAYAT BİLGİSİNDE ORTEĞA SEDAT'A HAYAT VERDİ

Paşhan Yılmazel, senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı, yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ'ın yaptığı 'Hayat Bilgisi' adlı dizide (Ortega Sedat) karakterini canlandırırken Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Kerem Kupacı, Ümit Erdim, Serhan Arslan ile beraber oynadı.

Çılgın Dershane sinema filmleri serisinde (Mojo) karakterini canlandıran Paşhan Yılmazel 2008 yılındaki filmde Alp Kırşan, Berksan, Simge Tertemiz, Okan Karacan, Sevil Uyar, Ceyda Ateş, Ulaş Özer, Ozan Aydemir, Mustafa Topaloğlu, Sibel Tüzün gibi ismlerle aynı seti paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN