Brad Pitt'in 'kara listesi' olduğu ortaya çıktı: 'Asla çalışmam' dediği oyuncuları yazıyor

Brad Pitt'in 'kara listesi' olduğu ortaya çıktı: 'Asla çalışmam' dediği oyuncuları yazıyor

Dünyanın en ünlü aktörlerinden Brad Pitt'in, birlikte çalışacağı ve çalışmayacağı oyunculara yer verdiği "iyiler listesi" ve "kara listesi" olduğu ortaya çıktı.

Suikast Treni'nin (Bullet Train) oyuncularından Aaron Taylor-Johnson, filmdeki rol arkadaşı Brad Pitt'in birlikte çalışacağı ve çalışmayacağı oyuncuların yer aldığı "iyiler listesi" ve "kara listesi" olduğunu açıkladı.

İsviçre'deki Locarno Film Festivali'nde filmin tanıtımı sırasında Taylor-Johnson'a ikonik oyuncuyla çalışması hakkında soru yöneltildi.

'Dünyaya ışık saçan insanların etrafında bulunmak istiyor'

Independent Türkçe'de yer alan habere göre Taylor-Johnson, rol arkadaşı hakkında şöyle konuştu:

"O sadece dünyaya ışık ve neşe saçmak ve iyi vakit geçirmek için orada olanların etrafında bulunmak istiyor. Birçok oyuncuyla çalışıyorsunuz ve bir süre sonra bazı şeyleri kendi kendinize not düşmeye başlıyorsunuz: Bu kişiyle kesinlikle bir daha çalışmayacağım. Brad'in de bu listesi var: 'İyiler listesi' ve 'kara' listesi."

Suikast Treni oyuncuları

Suikast Treni'nin oyuncu kadrosunda Pitt ve Taylor-Johnson'ın yanı sıra Sandra Bullock, Joey King, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon, Andrew Koji ve müzik sanatçısı Bad Bunny yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN