Bu asırlık optik illüzyonda gizli bir tavşan var! İnsanların %99'u onu bulamıyor... 4 saniyede bulanlar rekor kırıyor

Bu asırlık optik illüzyonda gizli bir tavşan var! İnsanların %99'u onu bulamıyor... 4 saniyede bulanlar rekor kırıyor

Bir avcı tavşan avına çıkıyor. Tavşan hayatını kurtarmak için kendini gizledi. Sadece en keskin gözler saklanan tavşanı bulabilir.

Beyin vücuttaki en güçlü organdır, ancak çoğu zaman var olmayan bir şeyi görerek veya gerçekte orada olan bir şeyi göremeyerek aldatılır. Bu numaranın ideal örneği bir optik illüzyon bulmacasıdır.

Bu bulmacalar genellikle bir şeyi açıkça gizleyen grafiksel resimlerdir. Araştırmacılara göre, bu hayali bulmacaları çözmek size mükemmel bir beyin egzersizi sağlıyor ve bu da problem çözme ve gözlem becerilerinizi büyük ölçüde geliştirebiliyor.

Basit bir deyişle, her gün resimli bulmaca çözmek beyninizi zinde tutar. Peki bugün beyninizi ve gözlerinizi test etmeye hazır mısınız? Eğer öyleyse, haydi başlayalım.

1-001.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ TAVŞANI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde elinde silah olan bir adamı görüyorsunuz. Adam ormanın açıklığında duran ve çılgınca avını arayan bir avcıdır. Bu avcı küçük bir tavşanı avlarken, tavşan kaçıp açıklıkta bir yere saklandı. Artık avcı onu bulamıyor. Zavallı tavşan avcıdan uzaklaşmanın bir yolunu arıyor ve bunu yaparken de sizin yardımınıza ihtiyacı var. Ancak avcıyı kandırmasına yardım etmeden önce tavşanın nerede saklandığını bulmalısınız. Tavşanın kaçmasına yardım edebilir misin? Hadi bulalım.

Bildiğiniz gibi süre sınırı 4 saniyedir. O halde zamanlayıcılarınızı ayarlayın ve başlayın.

GİZLİ TAVŞANI BULDUN MU?

Tavşanı yalnızca gözleri keskin olanların bulabileceği söyleniyor. Bu optik bulmacayı görme yeteneğinizi test eden bir test olarak düşünün. Sadece olayları gözlemlemede iyi olanlarınız bunu çözebilecektir. Tavşanı hâlâ bulamadın mı? Eğer yaptıysan, tebrikler. Eğer henüz bulmacayı çözemediyseniz, zamanınız daraldığı için acele etmeniz gerekiyor.

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

1830'lardan kalma bu resimde saklı olan tavşanı bulmanız gerekiyordu. İşte bu gizli hayvan optik illüzyonunun çözümü: Çözüm hemen aşağıda. Görmek için aşağı kaydırın.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN