Bu banka emeklilere resmen ganimet veriyor! Promosyonda görülmemiş rekor: O rakam gözlerinizi yerinden çıkaracak

Bu banka emeklilere resmen ganimet veriyor! Promosyonda görülmemiş rekor: O rakam gözlerinizi yerinden çıkaracak

Bankaların emekliler için düzenlediği kampanyaların ardı arkası kesilmiyor. Bu kez de Yapı Kredi Bankası emekliler için yeni kampanyasının detaylarını açıkladı. Yapı Kredi Bankası gelmiş geçmiş en yüksek promosyon ödemesini yapıyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

2023 yılında emekli olacak birçok vatandaş promosyon araştırmalarına devam ediyor. Özellikle EYT düzenlemesi ile birlikte milyonlarca kişinin emekli olabileceği söylenirken bankalarda konu hakkında yeni adımlar atıyor. Promosyon yarışları devam ederken son açıklama Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

YAPI KREDİ BANKASI REKORA KOŞUYOR


2023 yılında EYT düzenlemesi kapsamında 2 milyona yakın kişi emekli olacak. Bununla birlikte bankalarda emekli kapmak için promosyon ödemelerinde ciddi oranda bir artış yapıyor. Yapı Kredi Bankası yeni açıklaması ile emeklilerin aklını başından aldı.

yapi-kredi.jpg

Yapı Kredi Bankası EYT'liler için promosyon ödemelerini yeniden gözden geçiriyor. Konu hakkında önemli bir açıklama yapan banka promosyon ödemelerinde güncelleme yapıldığını duyurdu. 2023 yılı itibariyle bankalarda hareketlilik devam ediyor. Hem bankalar hem de vatandaşlar promosyon ödemeleri için yeni atılımlar gerçekleştiriyor. Bankalar tarafından farklı promosyon ödemeleri sunulurken Yapı Kredi Bankası herkesi sevindiren açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü.


Yapı Kredi Bankası ilk kez emekli olacak vatandaşlar veya başka bankada emeklilik hesabı bulunan kişiler için yeni fırsatlarını açıkladı. Emekli maaşı için ilk ödemelerinin ardından Yapı Kredi Bankası'ndan 7500 TL promosyon alabilirsiniz.

para-verilmesi.jpg

YAPI KREDİ BANKASI NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?


SSK Bağ-Kur ya da emekli sandığından emekliliğe ayrılacak olan vatandaşlar Yapı Kredi promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. E-devlet sistemi üzerinden emekli maaşları için Yapı Kredi Bankası'nı seçen vatandaşlar promosyon ödemelerinden yararlanabilir. Başka bir bankada emeklilik hesabı bulunan kişiler ise bordro transfer işlemi yaparak Yapı Kredi mobil uygulaması üzerinden veya 444 0 444 müşteri hizmetlerini üzerinden emekli maaşı taşıma işlemlerini gerçekleştirebilir. Yapı Kredi promosyon ödeme tablosu şu şekildedir:

  • 3.500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 4.200 TL
  • 3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 5.000 TL
  • 7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı alanlara 6.300 TL
  • 10.000TL üzeri emekli maaşı alanlara 7.000TL

Yapı Kredi Bankası'ndan başvuru işlemlerini tamamlayan emekliler ilk maaş ödemelerinin ardından 3 iş günü içerisinde promosyon ödemelerini alabiliyor. 31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli olan promosyon ödemeleri için müşterilerin 3 yıl bankada kalma taahhüdü vermesi gerekiyor. Promosyon ödemeleri ise maaş tutarlarına göre belirlenmektedir. Bunun yanı sıra kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin 60 gün içerisinde 2 yeni fatura ödeme talimatı vermesi gerekiyor.

yapi-kredi-promosyon.jpg
Banka promosyon ödemelerinin yanı sıra ek olarak 200 TL'lik ek işlem limiti koymaktadır. Banka kartı üzerinden 2 yeni fatura ödeme talimatı veren kişiler ve 500 TL'yi kullananlar 300 TL toplamda 500 TL'lik ek promosyon alabiliyor. Bunun yanı sıra emekliler EFT ve havale işlemlerini de ücretsiz yapabilmektedir. Emekliler ATM'ler üzerinden günlük 5000 TL'ye kadar para çekme işlemi yapabiliyor. Emekliler için sunulan fırsatlar bunlarla da bitmiyor. Bireysel krediler için emeklilere düşük faiz oranları da sunulmaktadır. Yapı Kredi Bankası'ndan maaş alan kişiler giyim, aksesuar, yiyecek indirimlerinden de yararlanabilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN