Bu burçlar doğuştan endişeli! Her konuda panik yapmada üstlerine yok! İşte endişede nirvana yapmış 5 burç...

Bu burçlar doğuştan endişeli! Her konuda panik yapmada üstlerine yok! İşte endişede nirvana yapmış 5 burç...

Kendinizi her zaman endişe içinde mi buluyorsunuz? Gülümsemeyi bırakıp kaygılı düşüncelere dalmanız sadece birkaç dakikanızı mı alıyor? Her küçük şey sizi strese sokuyor ve size hiç bitmeyen bir endişe veriyor mu? Cevabınız evet ise, her zaman endişeli olan burçlardan biri olabilirsiniz.

Modern dünyanın uğultusunda, her insan stresli veya kaygılı. Bazıları hayatın zorluklarını soğukkanlılıkla halledebilir, ancak bazıları stresi hayatlarının bir parçası haline getirir. Çok fazla endişelenen ve duygularını iyi yönetemeyen burçları tanıyalım.

5f5f4cd117aca90784d74d3f.webp

KOVA

Kovalar kendilerini çok fazla stres altına sokarlar, temelde insanları memnun ederler, bu nedenle kaygı seviyeleri daha yüksektir. Olayları ciddiye alırlar ve farklı durumlar için olumsuz sonuçlar üzerinde dururlar. Ne pahasına olursa olsun son teslim tarihlerini karşılamak istedikleri için stres seviyeleri her zaman yüksektir.

basliksiz-4.jpg

BALIK

Bir Balık aynı zamanda yüksek stres seviyelerinin kurbanıdır. Her şey hakkında çok fazla endişelenirler. Kendilerini nadiren huzur içinde bulurlar çünkü her küçük şey için strese girerler. Zorluklardan korkmazlar ve kazanan olarak ortaya çıkmak için yola koyulurlar, bu nedenle kendilerini en iyi olduklarını kanıtlama yarışında kaygı seviyeleri oldukça yüksektir.

basliksiz-12.jpg

Stres seviyesi yüksek olan bir diğer burç ise Aslan'dır. Mükemmeliyetçi olmaları ve yaptıkları her işte en iyi olmak istemeleri onları her zaman tetikte tutar. Gelecek kaygısı taşıdıkları için hiçbir zaman rahat olamazlar. Otoriter oldukları için kimsenin kendi alanlarına müdahale etmesine tahammül edemezler ve bu nedenle daha fazla stres ve endişe duyarlar.

yengec-tta5-cover.jpg

YENGEÇ

Yengeçler duygusaldır ve yalnız kalmaktan korkarlar, bu nedenle herkesi memnun etmek isterler. Kabullenme yarışında gerçek benliklerini unuturlar ve gereksiz yere endişelenirler. Karamsardırlar ve dengede duramama veya duygularını kontrol altında tutamama konusunda çok fazla stres yaşarlar.

basak-burcu-1.webp

Başak, Zodyak'ın beygiridir. Sistematiktirler ve bir kontrol listesi hazırlarlar, bu nedenle kendilerine verilen işleri zamanında tamamlama konusunda her zaman stres altındadırlar. Sürekli olarak üretken bir şeyler yapma baskısı, onlarda çok fazla endişeye neden olur. Bir Başak kendi kişisel beklentilerini karşılayamazsa, kaygı ve depresyona kolayca yenik düşebilir.

Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Yay, Oğlak ve Akrep de bir şeyler için endişelenir ama çoğu zaman bunu dengelemeyi başarır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN