Bu burçların erkekleri kadınlar için gerçek bir kabus! Sakın önlerinde durmayın...

Bu burçların erkekleri kadınlar için gerçek bir kabus! Sakın önlerinde durmayın...

Bu burçların erkekleri, kadınlar için gerçek bir kabus. Genellikle sevimlidirler. Başta. Ancak seçimlerinden şüphe etmeye başlarlarsa, o canavarlardan daha fazlasına dönüşebilirler. Hayat beyaz ve siyah olarak ayrılmamıştır, ancak bazı burçların erkekleri, özellikle duygularından emin değillerse, tüm ruhunuzu tüketebilirler.

Tüm güçleri ve yetenekleriyle sizi takip edecekler, ancak ilişkinin belirli bir aşamasında o canavarlardan daha fazlasına dönüşebilirler.

ofkeli-asik-003.jpg

DUYGUSAL YENGEÇLER İLE BAŞA ÇIKMAK GERÇEKTEN ZORDUR

Kanserler çok duygusaldır. Çoğu zaman, kendileri ve duygularıyla ne yapacaklarını bilemezler, ki o kadar çok ki onlarla başa çıkmak imkansızdır.

Bu kişi seni seviyorsa, seni tüm hayatı boyunca sevecektir. Ama seninle birlikte olmak isteyip istemediğini, onun için yeterince iyi olup olmadığını düşünüyorsa, kaçsan iyi olur.
Çünkü bu duygusal işkence, sizi duygusal olarak çekirdeğe çekene kadar çok uzun bir süre devam edebilir.

ofkeli-asik.jpg

PLANLAR İSTEDİKLERİ GİBİ GİTMEYİNCE OĞLAKLARIN YANINDA DURULMAZ

Oğlaklar her şeyi kontrol altında tutmaya çalışırlar ve planladıkları gibi bir şeyler ters gittiğinde veya Allah korusun onlardan ayrılmaya karar verdiğinizde çok fazla gürültü ve sorun yaratmaya başlarlar.

Oğlak burcuyla başa çıkmak çok zordur, özellikle de onun ilişki vizyonuna katılmıyorsanız. O değişmeyecek ve eğer bunu kabul edemiyorsan, sessizce ama kesinlikle bu gemiyi terk et.

ofkeli-asik-001.jpg

SİNİRLERİ BOZULAN BOĞALARIN ÖNÜNDE SAKIN DURMAYIN

Sinirlerinizi bozabilecek boynuzlu başka bir yoldaş. Boğa oldukça iddialı ve talepkar olabilir ve Oğlaklar gibi farklı bir bakış açısına sahip olmayı bilmezler.

Onları kırmak iltifat etmekten daha kolaydır. Ve şokta olduklarında ve kaçmak daha iyi olduğunda, öfkeyle kendilerini kontrol etmezler.

Bu nedenle, şüpheniz varsa, Boğa'yı aynada kendi yansımasıyla kıvranırken bırakmak ve diğer tarafa gitmek daha iyidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN