Ağlarına nasıl takıldığınızı bile fark edemeyeceksiniz! Karşı konulması zor olan en çapkın 3 burçlar...

Ağlarına nasıl takıldığınızı bile fark edemeyeceksiniz! Karşı konulması zor olan en çapkın 3 burçlar...

Herkes nasıl flört edileceğini bilir, ancak zodyakın bu üç işareti flört etmede o kadar yükseklere ulaştı ki, onların kurnaz ağlarına nasıl girdiğinizi bile fark etmeyeceksiniz.

İKİZLER İLETİŞİM OYUNUNDA MÜKEMMELDİR

Bu burçlar vücutlarını mükemmel bir şekilde kontrol eder. İnce figürlerinin avantajlarını ustaca kolayca gösterebilirler . Diğer şeylerin yanı sıra, iletişim oyununu unutmazlar: size bir sürü komik ve komik hikaye anlatacaklar ve rakiplerini kurnaz dedikodularla yok edecekler.

Bu yüzden gözleriniz buluşursa dikkatli olun - tuzağa düştünüz! Ve büyük olasılıkla onların cazibesinden kaçamazsınız.

ag-ask1.jpg

SEN ASLANLARIN YANINDA SADECE KUZUSUN

Flörtleşmeleri bir kitle imha silahı . Bir kişiye yöneliktir, ancak aynı zamanda ana avlarının toplumda “aslan” ın ne kadar talep edildiğini anlaması için geniş bir izleyici kitlesi toplar. Kurban saf bir şekilde şakalarının gerçekten çok komik olduğuna inanıyor çünkü Aslanlar onlara çok yüksek sesle gülüyor. Ama alçakgönüllü ol, Aslan'ın yanında sen sadece yavaş yavaş avlanan savunmasız bir kuzusun.

ag-ask.jpg

AKREPLER ZARAFETLERİ İLE AVLANIR

Akrepler tutkulu doğalardır, bu nedenle flörtleri entelektüel algıdan ziyade bedensel algıya yöneliktir. Hareketleri inanılmaz zarif. Vücudunuzdaki tüm noktaları biliyor gibi görünüyorlar: onların gücünde olmanız için “acımanız” gereken yeriniz kalbinizdir.

Ayakla hafif vuruşlar, elle anlaşılmaz bir dokunuş hiç kimse böyle flört etmeye karşı koyamaz!

Zodyak'ın bu işaretleri, ağlarına yakalamak isteyen erkeklere tek bir şans bırakmayacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN