Bu doğal yöntemle dolgun dudaklara sahip olun! Kimyasal ya da enjeksiyona gerek yok, mucize karışımı sürmek yeterli

Bu doğal yöntemle dolgun dudaklara sahip olun! Kimyasal ya da enjeksiyona gerek yok, mucize karışımı sürmek yeterli

Dudakları doğal yolla dolgunlaştırmak, her evde bulunan malzemeyle oldukça kolay. Vücudumuz için de pek çok fayda sağlayan bu gıda ürünü artık dudaklarınızı dolgunlaştırmak için de kullanabileceksiniz. Yalnızca bu 3 malzemeyi birleştirerek dudaklarınıza masaj yapmanız yeterli olacak. Peki, doğal dudak dolgusu nasıl yapılır? İşte, doğal dudak dolgunlaştıran pratik yöntem ve uygulanışı...

Doğal yollarla dudak dolgunlaştırmak, ürün veya enjeksiyon kullanmaktan her zaman daha faydalı. İnsanlar dudaklarının dolgun görünmesini isteyebilir. Bunu sağlamak için de genellikle dolgu işlemleri gibi estetik müdahaleler uygulanıyor. Fakat bu işlemler oldukça maliyetli. Evde yapabileceğiniz kolay peeling ile dudaklarınızı doğal yolla dolgunlaştırmanız mümkün.

EVDE DOĞAL DUDAK DOLGUNLAŞTIRMA NASIL YAPILIR?

Tarçının içinde bulunan 'cassia' yağı, dudaklarınızın dolgun görünmesini sağlar. Bu doğal yöntem, dudaklarınızı aynı anda hem ölü hücrelerden arındıracak, hem de dolgunlaştıracak.

1 çay kaşığı toz tarçın ve 1 yemek kaşığı beyaz şekeri bir kasede karıştırın. Ardından üzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı veya tatlı badem yağı ilave edin.

Dilerseniz Hindistan cevizi yağını da tercih edebilirsiniz. Tüm malzemeleri iyice karıştırın. Kan akışını hızlandırmaya yardımcı olmak için dudaklarınıza 5 ila 10 dakika masaj yapın.

Dudaklarınıza tarçınlı peelingle masaj yapmak, dudaklarınızın daha dolgun görünmesini sağlayacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN