Bu ilde yaşayanların keyfine diyecek yok! Yüksek faturalara çözüm bulundu: Artık böyle ödenecek

Bu ilde yaşayanların keyfine diyecek yok! Yüksek faturalara çözüm bulundu: Artık böyle ödenecek

İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İGDAŞ) tarafından yapılan açıklama ile birlikte İstanbul'da yaşayan vatandaşlara müjde verildi. İGDAŞ, 16 banka ile birlikte anlaşmaya vardığını belirterek doğalgaz faturalarında taksitlendirme kampanyasını başlattı. Son zamanlarda artan maaliyetler ile birlikte açıklamasıyla gündeme geldi. İstanbul halkının dikkatini çeken açıklama ise dikkatleri çekti. İşte tüm detaylar...

İGDAŞ 16 BANKA İLE ANLAŞMA SAĞLADI!

Son zamanlarda yaşanan küresel olaylar ile birlikte ülkemiz birçok açıdan etkilendi. Geçtiğimiz dönemlerde patlak veren Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın üzerine enerji sektöründe büyük bir artış meydana geldi. Her geçen gün zamlanan enerji sektörü üzerine doğalgaz fiyatları büyük oranda arttı.

Doğalgaz zammı ise kış aylarının gelmesiyle birlikte hanelere olan etkisini büyük bir şekilde yansıtmayı başardı. Yaşanan durum ile birlikte kabaran faturaların maaliyetleri ise vatandaşı şaşkına çevirdi. Fatura maaliyetlerine dair kısa bir süre önce İGDAŞ tarafından açıklama geldi. Bankalar ile anlaşma sağlayan İGDAŞ vade farksız taksit seçeneğinin de yer alacağını vurgusunu yaptı. Belirtilen avantajlar ise birçok banka tarafından sağlayabilecek.

Halkbank İGDAŞ faturaları için 5 ay vade, Yapı Kredi ve Türkiye İş Bankası vade farksız 4 ay vade, Albaraka Türk Katılım Bankası, Türk Ekonomi Bankası, Denizbank, Kuveyt Türk Katılım Bankası, QNB Finansbank, Alternatifbank, ING BANK, Odeabank, Türkiye Finans Katılım Bankası ve Garanti BBVA ise 3 ay vade imkânı ile müjdeyi verdi.

slkn.jpg

DOĞALGAZ TAKSİDİ NASIL ÖDENİR?

Akbank, Vakıfbank ve Vakıf Katılım Bankası ise sadece 2 ay vade imkânı sunuyor. Toplamda 16 banka ile anlaşma sağlayan İGDAŞ taksitli ödeme için internet bankacılığının tercih edilebileceğine vurgu yaptı. İnternet bankacılığı üzerinden 'fatura öde' butonu ile birlikte doğalgaz faturasını seçerek ödemede bulunabilirsiniz.

Aynı şekilde ATM üzerinden de ödeme yapmak mümkün. Doğalgaz taksitli ödeme imkânı sunan bankalar ise soğuk kış günlerinde doğalgaz faturalarına tam destek verdi. Doğalgaz fiyatlarında ki artış ile birlikte harekete geçen İGDAŞ vatandaşın omuzundan büyük bir yük aldı. 31 Mayıs 2023 tarihine kadar bu hizmetten faydalanabileceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN