Bu Optik İllüzyon Görüntüsünde İlk Gördüğünüz Şey En Büyük Gizli Korkunuzu Açığa Çıkarıyor!

Bu Optik İllüzyon Görüntüsünde İlk Gördüğünüz Şey En Büyük Gizli Korkunuzu Açığa Çıkarıyor!

Aşağıdaki resme bir bakın ve önce ne gözlemlediğinizi bize bildirin. Bu kişilik testi, bilinçaltıyla ilgili en büyük korkularınızı ortaya çıkarabilir. Gerçekten neden korktuğunuzu bilmek istiyorsanız testi yapın.

Optik yanılsamalar, insanların içsel arzularını ve korkularını bilmede yardımcı olur. Kimsenin yüksek sesle söyleyemeyeceği düşünceleri ortaya çıkarırlar. Bu optik illüzyon testi, hayattaki en büyük korkunuzu bulmak için 4 şeyi tespit etmek için resmi görmenizi gerektirir. Korkular kimsenin hakkında konuşmak istemediği bir şeydir ama bu optik illüzyon resmi onu açığa çıkarabilir.

KORKULARINIZI ORTAYA ÇIKARAN OPTİK İLLÜZYON TESTİ

Çoğu zaman korku bilinçaltımıza gider ve orada derinlerde kalır. Yani şimdi gerçekten neyden korktuğunu bilmenin zamanı geldi.

Bu resim, sanatçı Vladimir Kush tarafından yapılmış bir optik illüzyon tablosunun kopyasıdır. Resimde bir elma, bir bıçak, bir kelebek veya bir tırtıl görebilirsiniz. Ama önemli olan önce neyi gözlemlediğinizdir.

Resmi kontrol edin ve önce ne fark ettiğinizi bize bildirin. Resmin analizi aşağıda verilmiştir:

OPTİK İLLÜZYON RESMİNDE İLK OLARAK NE GÖRDÜN?

haberici-002.jpg

BIÇAK GÖRDÜYSEN

Bıçağı ilk görenler büyük ihtimalle ölümcül hastalıklardan ve buna bağlı ölümlerden korkarlar. Bu sizin açık korkunuz değil, derinlerde gizli bir korkudur. En çok yaşlanmaktan ve hastalıktan ölmekten korkuyorsunuz.

TIRTIL GÖRDÜYSEN

Tırtılı ilk önce görürseniz, kötü ruhlardan ve daha yaygın olarak hayaletler olarak bilinen kötü ruhlardan korkarsınız. Görünmeyenden korktuğunuz da söylenebilir. Hayaletlerin peşinizi bırakmayacağını hissediyorsunuz ve rüzgar kapıyı kapatsa bile şeytanı korkutup kaçırabiliyor.

KELEBEK GÖRDÜYSEN

Önce kelebeği gözlemlediyseniz, diğerlerinden daha fazla içsel korkunuz var. Yakınlarınız ve sevdikleriniz tarafından ihanete uğramaktan korkuyorsunuz. Bu nedenle insanlara pek güvenmiyorsunuz ve ilişkileriniz bir dereceye kadar acı çekiyor. Bu tutumun nedeni hayatınızdaki birçok ihanet olabilir. Sizi bu bilinçaltı korkuya sokan bazı ciddi reddedilmelerle karşılaştınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN