Bu sabah saat 8.38'de gerçekleşecek olaya dikkat! Tüm burçları gün boyu etkileyecek gelişme size ne getiriyor?

Bu sabah saat 8.38'de gerçekleşecek olaya dikkat! Tüm burçları gün boyu etkileyecek gelişme size ne getiriyor?

Güneş bugün erken saatlerde Uranüs ile olan karşıtlığını mükemmelleştiriyor. Bu enerji, özellikle kendimizi kısıtlanmış hissettiğimizde asi ve alıngan olacaktır. Bu da daha fazla özgürlük için iştahımızı gözden geçirme ihtiyacımızı artırabilecek. Gün içinde aceleci seçimlere dikkat etmelisiniz.

9 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ay, sabah saat 08:38'de iletişimsel İkizler burcuna geçiyor ve bu durumda da etrafımızda neler olup bittiğine dair merakımız artıyor.

Bu sabah bir Uranüs-Ceres üçgeni, genel olarak sağlık ve yöntemlerle işimizde yenilik için mükemmeldir. Bu etkiyle, ilişki kurmanın, beslemenin ve iyileştirmenin yeni ve muhtemelen geliştirilmiş yollarını keşfediyoruz. Grup ayarları da bu şeyleri teşvik edebilir. Sevdiklerimize kendileri olmaları için daha fazla özgürlük tanımak odak noktası olabilir.

Ancak gün ilerledikçe Merkür-Satürn karesine doğru ilerliyoruz (Güneş aynı kareye bir gün sonra varacak). Kendimizi ifade etmekten ya da ciddi ya da ağır meselelerle meşgul olmaktan dolayı kendimizi engellenmiş hissedebiliriz. Mesajımızı iletmede zorluklar olabilir. Düzenleme ve iyileştirme, ilerlemeye devam edersek dirençle karşılaşabileceğimiz için anlamlıdır.

Eleştiri veya onaylamama ile başa çıkabiliriz ve sabrımızı çekmeli ve zihinsel güç oluşturmayı hedeflemeliyiz. Olumsuz olasılıklara odaklanmak, gerçekçi bir yere gelmeden önce ilk adım olabilir.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün, özellikle karşı cinsten insanlarla iletişim, belki de bazı durumlarda ne söyleyeceğinizden emin olamadığınız ve ardından tüm gün boyunca kötü bir ruh halinde olduğunuz için engellenebilir.

Bugün bütün yaşadıklarınız aynı düzlemde olmadığı için zihninizin sizi bir şeye takılı kalmasına izin vermeyin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu çarşamba partnerinize karşı o kadar dikkatli görünüyorsunuz ki, o da size neler olduğunu merak edecek.

Bu nedenle, soruları yanıtlamanız ve bunun tamamen size ait bir oyun olduğuna dair herhangi bir şüpheden uzaklaşmanız gerekirse bunu kişisel algılamayın. Gizli niyet yoktur, sadece sevgiye ihtiyaç vardır.

burcu.jpg

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bazı seyahat planlarında ailenizin önüne geçeceksiniz ve görünen o ki herkes bu çarşamba günü en iyi planı sunmak için size güveniyor.

İlk başta her şey sizin onur duymanızı sağlayabilir ve tüm durumun stresini siz çektiğinizden övgülere mazhar olabilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilim sizi bir tür gayri resmi lider yapacak ve ihtiyacı olan biri için konuşmanız gerekecek gibi görünüyor.

Bunu yapmaktan çok mutlusunuz ve yolunuza çıkan hiçbir şeyi görmezden gelmeyeceksiniz. Öte yandan, tüm bu deneyim bazı özel dertlerinizi size hatırlatabilir ve akşamı bunu düşünerek geçireceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Finans hakkında akıllıca düşüncelerle dolu bir gün, bu nedenle mevcut yatırımlara odaklanmalısınız.

Bunun dışında, tüm fikirlerinizi paylaşabileceğiniz bir ortam olmasa da yaratıcılıkla dolu görünüyorsunuz. Öğleden sonra, organize bir etkinlik için arkadaşlarınızla buluşmaya karar verebilirsiniz. Fikir paylaşımı ihtiyacınızı bu şekilde giderebilirsiniz.

burclar.jpg

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Kendi işleriyle ilgilenecek olan çoğu Başak için rahat bir gün. Başka planlarınız yoksa ve burnunuzu sokmamanız gereken yerlere pervasızca karışmadıkça, işte çalışmak ve evde dinlenmekten başka bir şey yapmayacaksınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu çarşamba, sizin için en iyisini istiyor gibi görünen ancak davranışları tam tersini gösteren arkadaşlara dikkat edin.

Ailenizin işinize karışmasına izin vermemeye çok dikkat ediyorsunuz, ancak görünüşe göre iş arkadaşlarınıza gelince, gardınızı düşürüyorsunuz ve bu da sizi tamamen korumasız bırakıyor.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Sağlığına odaklanan ve bunun bir öncelik olması gerektiğini bilen her Akrep için olumlu bir gün.

Bu, bir diyete başlamak veya detoks yapmak için harika bir gün, ancak fiziksel egzersiz konusunda çok dikkatli olmanız gerekiyor çünkü bu, özellikle uzun süredir egzersiz yapmıyorsanız iyi bir seçim olmayabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Partnerinizin bir sorunuyla çok ilgili görünüyorsunuz ve gerçekten onun iyiliği için bir çözüm bulmaya çalışacaksınız.

Uzun zamandır iletişim kurmadığınız bazı insanları yanınıza çekmeniz gerekebilir. Ayrıca öğleden sonra işinizle pek meşgul olacaksınız, bu nedenle önemli bir aramayı kaçırabilirsiniz.

burc-astroloji.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu çarşamba, yaratıcılıktan yararlanıyorsunuz ve diğer zamanlara kıyasla, bunun tamamen farkındasınız ve bundan maksimum düzeyde yararlanmaya isteklisiniz.

Akşam, partneriniz size, çok mütevazı olmakla birlikte, iyi düşünülmüş birkaç cevap sunmaktan çok mutlu olacağınız bir mesele sunabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Yakın birinin davranışı sizde bazı şüpheler uyandırıyor ve muhtemelen bu çarşamba gününün çoğunu neler olduğunu anlamaya çalışarak geçireceksiniz.

Bazı Kovalar diğerlerinden daha cesur olacak ve hatta etrafta sorular sormaya başlayacak. İhtiyatlı olmalısınız çünkü masum kimseyi gücendirmek istemezsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Mevcut durumunuzda kendinizi rahat hissetmeye devam etmek istiyorsanız, bu çarşamba günü masrafları kontrol altında tutmalısınız.

Günaha yenik düşmek bugün çok kolay olacak ve büyük olasılıkla bundan sonra pişman olacaksınız. Küçük ve yerinde kararlar, yalnızca sizin tarafınızdan bilinse bile, hayal edebileceğinizden daha önemli olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN