Bugün gerçekleşen ay tutulması burcunuzu nasıl etkileyecek? İşte gün boyu sizleri bekleyenlerin detayları...

Bugün gerçekleşen ay tutulması burcunuzu nasıl etkileyecek? İşte gün boyu sizleri bekleyenlerin detayları...

Bu sabah 06:03 de Boğa burcunda tam bir Ay Tutulması meydana geliyor. Bu zamanda fiziksel dünyaya ve kendi şehvetli ihtiyaçlarımıza ve arzularımıza acil bir ilgi duyuyoruz. İnatçılığa dikkat etmemiz gerekirken, bazı kişisel çıkarlar artık sağlıklı ve gereklidir. Bu tutulma, Ekim 2023'e kadar devam edecek olan Boğa-Akrep ekseni boyunca bir kümenin beşincisi. Şişirilmiş duygular olabilir, bu nedenle harekete geçmeden önce onları biraz hazmetmek akıllıca olacaktır.

8 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Dolunaylar her zaman zodyakın zıt işaretlerini karşı karşıya getirir ve bizi karşıt enerjileri dengelemeye davet eder. Dünyevi, pratik, barışçıl Boğa ile duygusal, dönüştürücü, kriz odaklı Akrep arasındaki karşıtlık şimdi tam çiçek açıyor. Olasılıklar ve öğrenme deneyimleriyle dolu, tutkulu ve yaratıcı bir Dolunay yaşıyoruz. Kişisel rahatlık seviyeleri, cinsellik ve değerler gibi yakın ilişki konuları artık belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor. Devam eden bir sorun veya konu hakkındaki duygularımız şimdi çok netleşebilir.

Yakınlık ve bağımsızlık arasında bir çekişme olsa da, her iki ihtiyacı da karşılarken etkileşim kurmanın yollarını keşfedebiliriz. Bizi beklenmedik teğetlere götürebilecek dikkat dağıtıcı şeyler ve hoşnutsuzluk duygularıyla uğraşmamız gerekebilir. Şimdiki aksaklıklar, motivasyonları keşfetme ve anlamlarını anlama arzusuna yol açabilir.

burclar.jpg

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

İnsanlarla tanıştığınızda yaptığınız ilk şey onlara bir şeyler öğretmek. Görünüşe göre her zaman verecek bir dersiniz var, bu da sizi, talep edilmediği halde tavsiye vermeye meyilli yapıyor.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Size yakın olanların duygularını pek umursamıyor gibi göründüğünüz, ancak kendi inançlarınızı empoze etmeyi tercih ettiğiniz oldukça çatışmacı bir gün olacak. Ayrıca, son zamanlarda içinde bulunduğunuz bir çabanın faydalarından yararlanabilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yeni projelerinizin size sorun yaratmasının nedeni bu kadar kesinlik gerektirmesi değil. Ayrıntıların sizi küresel bir vizyona sahip olmaktan alıkoyduğunu düşünme eğilimindesiniz, ancak bu doğru değil. Uzun vadeli bakış açısı ile kısa vadeli ihtiyaçlar arasında bir çelişki yoktur. Sadece ikincisinin birincisinin önüne geçtiğini düşünüyorsunuz. Can sıkıcı bulduğunuz detayları daha büyük olan vizyonunuz için birer basamak olarak düşünmeyi deneyin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Eski inançları ve ahlaki değerleri terk etmek için iyi bir an. Hayata bakış açınız değişti ve hepsinden önemlisi, modası geçmiş, önyargılı fikirlerinizin bazen hayatınızı nasıl zehirlediğinin daha çok farkındasınız. Geçmiş artık sizi ilgilendirmiyor. Değişen tutumunuz ailenizi şok edebilir ama üstesinden geleceklerdir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Gözlerinizi dümdüz ileri ve geleceğe odaklamaya dikkat etmezseniz, geçmişin sizi yakalaması muhtemeldir. Önünüzde hiçbir şey görmeseniz bile arkanıza bakmayın. İlerlemeye devam etmelisiniz. Bunu söylemenin yapmaktan daha kolay olduğu doğru. Yine de, denemenin size iyi geleceğini hissediyorsunuz.

burcunuz.jpg

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu, kaderinizi kabullenmenin tam zamanı. İşler istediğiniz gibi ilerlemediği için biraz hayal kırıklığına uğradınız. Ama şimdi fırsatlar önünüze geldiğine göre, bazı şeyleri geciktirmenin işinize geleceğini fark ediyorsunuz. Sadece korkuyorsunuz, hepsi bu. Ancak korkunuzun sizi ele geçirmesine izin vermek yerine, bu enerjiyi lehinize çevirin.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün hayallerinizin partneriyle tanışmayı beklemeyin. Bunun yerine, romantik umutlarınızın hayal kırıklığıyla sonuçlanması muhtemeldir. Enerjinizi finansal durumunuz gibi daha gerçekçi bir şeye ayırmanız daha iyi olacaktır. Enerjinizi o tarafa kanalize ederseniz, sonuç alma olasılığınız daha yüksek.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Sizin üzerinizde etkisi olan bir kişiyle yakın zamanda yaptığınız bir toplantının projeleriniz için umutlarınızı azaltmış olma ihtimali var. Onları terk edip pişmanlıkla mı yaşayacaksınız? Yoksa aksi tavsiyelere ve üstlerinizden onay alamama riskine rağmen hedeflerinizi sürdürmeyi mi seçeceksiniz?

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Son birkaç gündür bazı uyumsuzluklar söz konusu. Örneğin, ihtiyaçlarınız partnerinizin veya yakın arkadaşlarınızınkilerle uyuşmayabilir veya kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Gelecekle ilgili küçük endişeler, insanların ruh hallerini bu şekilde etkileyebilir.

burc.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün sevgi ve şefkat besleyen kişi sizsiniz, ancak bugünün ruh haline karşı özellikle kırgın hissedebilirsiniz. Birinin gülümsemesini sağlamak veya herhangi bir şekilde uyum göstermesini sağlamak zor olacaktır. Ayrıca, kardeşlerle sürtüşme kaçınılmazdır - yakın arkadaşlarınızla bile tartışabilirsiniz. Kendinizi korumaya hazırlanın çünkü etrafınızda çatışmalar meydana gelebilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Rahatlık özleminiz var ve hayattaki küçük, basit zevklerinizin bugün sekteye uğraması muhtemel. Şu an için kariyer dünyasından çekilmeye karar verdiniz ya da belki de sadece meslektaşlarınızdaki heves eksikliği yüzünden cesaretiniz kırıldı. Her halükarda bugün evde kalıp dinlenmek için güzel bir gün olabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Son birkaç gündür, finansal ve maddi açıdan oldukça şanslısınız. Ama bugün bir istisna olacak. Bir yatırım yapmayı, bir sözleşme imzalamayı veya pahalı bir ürün satın almayı planlıyorsanız, başka bir güne erteleyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN