Bu sabunu kullananlar yazın ter kokmuyor! Aktarların favorisi: Doğal kaya tuzundan yapılıyor

Bu sabunu kullananlar yazın ter kokmuyor! Aktarların favorisi: Doğal kaya tuzundan yapılıyor

Havaların ısınmasıyla ter kokusunun önüne geçmenin yolları araştırılmaya başlandı. Yazın terleyince kötü kokmamak için sıkılan parfümler, sürülen vücut losyonlarından kurtulmak isteyen bu sabunu kullanıyor. Bu sabunu kullananlar yazın ter kokmuyor! Doğal kaya tuzundan yapılıyor...

Ülke genelinde sıcakların artmasıyla birlikte, terleme sorununu gidermek için ter kokusunu önleyici özellikli ürünlere talep artıyor. Doğal yollar arayan insanlar son zamanlarda ter kokusunu gidermesiyle bilinen tuz sabununa yöneliyor.

TUZ SABUNU NEDİR?

Sıcak havalarda terlemeyi azaltacak doğal çözüm: Tuz sabunu - Sağlık Haberleri

Aktarlara yaz aylarında en çok tercih edilen ürün olan tuz sabunu, yerin metrelerce altından çıkarılan kaya tuzlarından imal ediliyor. Bu doğal sabun, ter kokusuna karşı etkili bir çözüm olarak tercih ediliyor. Tuz sabunu terlemeye karşı vücuttaki bakterilere karşı savaşan bir sabun. Aynı zamanda vücudu dinlendiren tuz sabunu, suya bırakılarak ayakların veya vücudun dinlendirilmesine yardımcı oluyor.

TUZ SABUNU NASIL KULLANILIR?

Tuz sabunu yaz aylarında sıkça karşılaşılan terleme sorununa doğal bir çözüm sunuyor ve vücudu güzel kokularla ferahlatıyor. Tuz sabununu kullanmanın birkaç farklı yöntemi bulunuyor. Nemli vücuda dairesel hareketlerle uygulamak veya suya bırakıp çözündükten sonra vücuda uygulamak bu yöntemlerden bazıları.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN