Bu yaşta bu güzellik akıllara zarar! Yalı Çapkını’nın Defne’si dekolteli paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!“Bakmaya doyamadık"

Bu yaşta bu güzellik akıllara zarar! Yalı Çapkını’nın Defne’si dekolteli paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!“Bakmaya doyamadık"

Uzun bir aranın ardından Yalı Çapkını dizisi ile yeniden ekranlara dönen Mine Tugay, tüm güzelliği ile dikkatleri üzerinde topluyor. Yaşına rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen güzel oyuncu dekolteli pozlarıyla da sosyal medyayı birbirine kattı. İşte Mine Tugay'ın dekolteli pozları…

Güzelliği ile adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu Mine Tugay, yeniden ekranlara dönüş yaptı. Ekranların en sevilen dizisi Yalı Çapkını’nda Defne karakterini hayat veren Tugay, hem oyunculuğuyla hem de güzelliği ile herkesi mest ediyor. Dekolteli pozlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Mine Tugay beğeni yağmuruna tutuldu. İşte Mine Tugay'ın dekolteli pozları…

DEKOLTELİ POZLARI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Duru güzelliği ve oyunculuğu ile sık sık gündemde yer alan Mine Tugay sosyal medya hesabını da oldukça aktif bir şekilde kullanıyor. Dekolteli pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncunun güzelliğine Yalı Çapkını karakterinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu’da kayıtsız kalmadı.
mine-tugay-1.jpg
Yalı Çapkını dizisinde Defne karakterini hayat veren Mine Tugay son paylaşımıyla sosyal medyayı birbirine kattı. Dekolteli pozlarına profilinde sık sık yer veren Mine Tugay'ın “Bahçe işleri” mutlu paylaşımına da Afra Saraçoğlu, Beril Pozam ve Alina Boz’dan Yorum geldi.
mine-tugay-poz.jpg
Yaşına rağmen Yıllara meydan okuyan ünlü oyuncunun takipçileri de bu güzelliğe daha fazla dayanamadı. 44 yaşındaki ünlü oyuncunun fotoğraflarına “Bakmaya doyamadık”, “Bu nasıl tatlılık”, “Yaz gelmiş o zaman”, “Çok güzelsiniz” yorumları geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN