Bu yaşta estetiğe ne gerek vardı! MasterChef Pelin son haliyle görenleri şaşırttı: Yazık olmuş

Bu yaşta estetiğe ne gerek vardı! MasterChef Pelin son haliyle görenleri şaşırttı: Yazık olmuş

2021 yılında MasterChef yarışmasındaki performansıyla dikkat çeken Pelin Zaman, o günden bugüne adından söz ettirmeye devam ediyor. Yarışmayla kısa sürede ün kazanan Pelin, bu aralar magazin basınının gündeminde. Pelin bu kez de yaptırdığı estetik operasyonla gündemde. Pelin'in son halini görenler bakın kime benzetti...

MasterChef Türkiye'nin 2021 yılı yarışmacısı Pelin Zaman son haliyle herkesi şaşırttı. Yaptığı estetik operasyonlarla çok değişen Zaman görenlerin ağzını açıkta bıraktı. Kimi kullanıcılar ise ünlü yarışmacıyı Seda Sayan'a benzetti.

Masterchef Türkiye 2021'in dikkat çeken yarışmacılarından Pelin Zaman'ın son hali büyük ilgi gördü. Bir dönem adı Danilo Zanna ile de anılan Zaman yaşadığı değişimlerle sık sık adından söz ettiriyordu.

pelin.jpg

MASTERCHEF PELİN SON HALİYLE ŞAŞIRTTI

Güzelliği ile dikkat çeken Pelin Zaman sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden.

p.jpg

Her paylaşımına binlerce yorum yapılan ünlü yarışmacı yine yaptığı estetiklerle dikkat çekti.

pelinmaster.jpg

SEDA SAYAN'A BENZEDİ

Estetiğin ayarını kaçıran Pelin Zaman herkesi şaşırtırken ünlü ismin paylaştığı son fotoğrafı görenler "Seda Sayan'a benzemişsin", "Seda Sayan sandım" şeklinde yorumlar yaptı.

seda.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN