Bu Yöntem Sayesinde Uyurken Bile Yağ Yakabilirsiniz! İşte Uykuda Yağ Yaktıran Kür Tarifi

Bu Yöntem Sayesinde Uyurken Bile Yağ Yakabilirsiniz! İşte Uykuda Yağ Yaktıran Kür Tarifi

Gece uyurken yağ yakmak ister misiniz? uyurken yağ yakmak kolay bir yöntem değildir fakat sizlere vereceğimiz ipuçları ile uyurken yağ yakma süresini kısaltabilir ve kolayca yağlarınızdan kurturabilirsiniz. Ayda 4 kg fazlalıktan kurtulmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız kür tarifini uygulayabilirsiniz.

Fazla kilolardan kurtulmak için bir çok kişi fitness tarzında sporlarla uğraşmak, diyet yapmak gibi yöntemlerle zayıflamak için uğraşır. Fakat hiç uğraşmadan da gece uyurken yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. Diğer yöntemlere göre biraz daha zaman alsada vereceğimiz kür tarifi ile hiç bir çaba sarfetmeden uyurken yağlarınızdan kurtulabilirsiniz.

BOL BOL SU SÜKETİN

Suyu ne kadar çok içerseniz o kadar kilo vermenize yardımcı olacaktır. Su içtikten sonra metabolizma hızınız %25 ila %30 oranında artacaktır. Bu nedenle daha fazla kalori yakmanıza olanak sağlayacaktır.

TARÇIN KÜRÜ TARİFİ YAĞLARI YAKIYOR

Tarçın kürü tarifi yağlarınızı yakmanıza yardımcı olacak en etkili yöntemlerden biri olarak biliniyor. Tarçın kürünü hazırlamak için 1 bardak su, light süt, 1 tatlı kaşığı tarçın ve biraz buzu güzelce karıştırın. Yapmış olduğumuz bu kürü gece yatmadan önce tükebilirsiniz. Her gece düzenli şekilde tükettiğiniz tarçın kürü sayesinde metabolizmanız çok daha canlı kalacak ve vücüdunuz hızlıca yağ yağmaya başlayacaktır.

tarcin-kuru.jpg

BAHARAT KÜRÜ İLE YAĞ YAKMAK İSTER MİSİNİZ?

Baharat kürü ile de yağ yakmak mümkün. Metabolizmanızı hızlandırmak istiyorsanız baharat kürünüde uygulayabilirsiniz. Bu kürü hazırlamak için öncelikle bir kap hazırlayın ve içerisine 2 yemek kaşığı yoğurt, yarım çay kaşığından daha az toz zencefil, zerdeçal, ve toz tarçını iyice çıparak karıştırın. Hazırladığınız baharat kürünü gece yatmadan 1 saat önce tükettikten sonra yaklaşık 5 bardak su içmeniz gereklidir. Bu kür sayesinde metabolizmanız çok daha hızlanacak ve yağ gece uyurken yağ yakabileceksiniz.

baharat-kuru.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN