Bu yöntemle sırtınızdaki tüm sivilcelerden tek seferde kurtulun! Yaz mevsiminde sırtınızı gönül rahatlığıyla açın

Bu yöntemle sırtınızdaki tüm sivilcelerden tek seferde kurtulun! Yaz mevsiminde sırtınızı gönül rahatlığıyla açın

Çeşitli nedenlerle sırt ve omuz bölgesinde oluşan sivilceleri gidermek etkili yöntemler mevcut. Tamamen doğal olan yöntemler sayesinde tüm sivilcelerden tek seferde kurtulabilirsiniz. Peki, sırttaki sivilceler nasıl gider? Sırtta sivilce neden çıkar, nasıl geçer? İşte, sırt sivilceleri için doğal yöntemler...

Sırt ve omuz bölgesinde oluşan sivilceler, pek çok kişinin özgüvenini olumsuz etkileyebiliyor. Omuz ve sırt bölgesinde oluşan sivilce izlerini yok etmek aslında oldukça kolay.

SIRTTAKİ SİVİLCELER NASIL GEÇER?

İstenmeyen sivilcelerden kurtulmak için çay ağacı yağı kullanabilirsiniz. 7 damla çay ağacı yağı ile 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağını karıştırıp, sivilce olan bölgelere sürmeniz kısa sürede sivilcelerin yok olmasına yardımcı olacak.

Aloe veranın sivilcelerin üzerine sürülüp yaklaşık 30 dakika kadar bekletilmesinin ardından cildin temizlenmesi, sivilce probleminin çözülmesine katkı sağlayacak.

Antioksidan açısından son derece güçlü bir kaynak olan yeşil çayı demledikten sonra bir pamuk yardımıyla sivilcelerin üzerine yeşil çayı uygulamanız sivilcelerin kısa sürede azaltacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN