Bu Yöntemler Sayesinde Saçlarınız Kuaförden Yeni Çıkmış Gibi Işıl Işıl Parlasın! İşte Saçları Daha Parlak Gösteren O Yöntemler

Bu Yöntemler Sayesinde Saçlarınız Kuaförden Yeni Çıkmış Gibi Işıl Işıl Parlasın! İşte Saçları Daha Parlak Gösteren O Yöntemler

Dalgalı, kıvırcık veya düz saç modelleri her kişinin kendisine özel olması ile birlikte her ortamda kişiliğimizi tam anlamıyla yansıtır. Buna bağlı saç kesimleri yüzü daha da büyüleyici kılıyor, sizi daha güzel ve rahat hissettiriyor. Doğal kıvrımımız ne olursa olsun, önemli olan saç derisine ve saça saygılı, hedefe yönelik ürünler kullanarak onları temiz ve yumuşak tutmaktır.

Bu nedenle, kırık uçlar veya samana benzeyen saçlar fark edersek, bunları düzeltmek için kuaföre gitmek en iyisi olacaktır. Sadece uygun tedavi ile, harika saçlarımızı her ortamda sergileyebileceğiz. Fakat, her zaman güzel bir saç modeli yapmak için zamanımız veya müsait durumumuz olmayabilir. O yüzden saç kurutma makinemiz ve fırçamızla yetinmek zorundayız.

haberici.jpg

BU YÖNTEMLER İLE SAÇLARINIZ ELMAS GİBİ PARLASIN!

Elektriklenmeyi de ortadan kaldıran bu doğal yöntemler sayesinde kuafördeki gibi mükemmel ve parlak düz saçlara nasıl sahip olacağınız hakkında merak edilen her şey haberimizde yer alıyor.

Evde, bulunan ürünler sayesinde daha pürüzsüz ve iyi beslenmiş bir saçı destekleyebilecek bazı doğal maddeler uygulayın. Örneğin, lif açısından zengin olan yumurta, saçı kesinlikle daha parlak ve yumuşak hale getirebilir, bu nedenle kabarma etkisini de ortadan kaldırmak için zeytinyağı ile karıştırabiliriz.

YUMURTA VE SIVIYAĞ İLE SAÇLARINIZ ÇOK DAHA GÜÇLÜ!

Bir yumurta ve bir su bardağı sıvı yağı karıştırıyoruz, saçlar çok uzunsa miktarları artırıyoruz ve durulamadan önce bir saat boyunca bekletiyoruz. Ayrıca 2 su bardağı sütü yumurta ile birlikte bir kaseye dökün, saçların kabarmasını önleyen bu yöntem yumuşatmak için de faydalıdır, etki etmesi için 30 dakika boyunca bekleyin ve şeffaf bir kağıt ile saçınızı sarın.

haberici2.jpg

KİLERDE BULUNAN MALZEMELER

Kilerimizde muz ve papaya varsa son derece besleyici ve yumuşatıcı bir karışım yapma fırsatını kaçırmayalım. Her iki malzemeyi de aynı miktarda kullanıyoruz ve maskeyi durulamadan önce 45 dakika bekliyoruz.

Brokoli tohumu yağı, birkaç damla esans yağı ile karıştırılarak elektriklenmenin giderilmesine ve saçın pürüzsüz hale getirilmesine yardımcı olur. Saça masaj yaparak uygulayalım ve sadece ertesi sabah şampuanlayalım. Düzleştirici bir fırça ile her zaman istediğimiz saçlara sahip olmak daha kolay ve hızlı olacaktır.

İşte düzleştiriciyle vakit kaybetmeden, doğal ürünlere güvenerek mükemmel ve parlak düz saçlara sahip olmanın yollarını sizlerle paylaştık.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN