Bugün Venüs - Plüton karesi tüm burçları etkileyecek! İşte güzü gülecek ve tüm gün ağlayacak burçlar...

Bugün Venüs - Plüton karesi tüm burçları etkileyecek! İşte güzü gülecek ve tüm gün ağlayacak burçlar...

Venüs-Plüton karesi bugün çok erken saatlerde başkaları hakkındaki şüphelerimizi çekiyor. Ancak Ay, 12:27 'ye kadar giden, rekabetçi ve sevgi dolu Aslan'dan geçiyor ve kendimizi ve sevgimizi ifade etmek için iyi bir zaman.

20 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ay, 12:27'den itibaren organize, gerçekleri bulan Başak burcunda. Bu Başak Ay ciddi, uyarlanabilir ve zekidir. Daha büyük hedeflerden çok hayatımızın ayrıntılarına odaklanıyoruz, bu da bize çabalarımızı güçlendirmeye ve desteklemeye yardımcı olan temel görevleri yönetme şansı veriyor. Bu Ay kendini adamış, yardımsever ve analitiktir.

Boş Ay, 6:37'den, Ay'ın burçları değiştirmeden önceki son açısıyla (Güneş'e altmışlık açı), Ay 12:27'de Başak'a girene kadar oluşur.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

İnsanlara yardım etme sorumluluğunun üstesinden gelmek çok zor bir iş ve bunu yaparken bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Bu perşembe hedefleriniz konusunda çok net olamayacaksınız, bu yüzden zor durumda kalabilirsiniz. Bunun dışında, hayatınızda hem zorlu hem de müjdeli bazı olayların artacağı ilginç bir dönemdesiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Baştan çıkarıcı ve çekicisiniz, bu yüzden bugün bazı kişilerle oldukça ilginç bir iletişim şekliniz olmasına şaşmamalı.

Flört ediyorsunuz ve oyun oynamaya da hazırsınız ama bu aynı zamanda kendinize karşı pervasız olmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Bazı durumlarda, bir tür aşk duygusuna kapılabilecek Boğalar ilk başta kendilerinden pek emin olmayacaklar.

burcunuz.jpg

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu perşembe oldukça gergin olacaksınız çünkü her şeyin çok önemli olduğu ve herkesin size çok hızlı çalışmanız için baskı yaptığı izlenimine kapılacaksınız.

Bazılarının, sevdikleriyle normalden biraz daha fazla zaman geçirmesi gerekebilir, belki de onları şüphelerini ortadan kaldırmak için bunu yapıyorlar.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilimin, bekar Yengeçlerin çoğunu, çok hoşlandıkları biriyle tatlı bir noktaya getirmesi muhtemel.

Bu Yengeçlerin dikkatleri dağılacak ve başlarına gelenleri nasıl algılayacaklarını gerçekten bilemeyecekler ama her şeyin çok hızlı ilerlediğinin farkında olacaklar. Yıldızlar muhtemelen sizi hayatınızın en önemli anlarından birine hazırlıyor.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Nitelikleriniz konusunda kendinizi biraz güvensiz hissedebilirsiniz ve bazı şeylerin bir araya gelmediğini düşünüyor olabilirsiniz.

Ancak bu, işte elinizden gelenin en iyisini yapmanızın engelleneceği anlamına gelmez. Partneriniz sizden, duygusal düzeyde nasıl başa çıkacağınızı gerçekten bilmediğiniz bir şey isteyebilir.

burc.jpg

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu perşembe biraz fazla duygusal olabilirsiniz ve sevdiğiniz birinin mevcut sorunların iç yüzünün gerçekte ne olduğunu size önceden söylemesi gerekebilir.

Ancak bu sezgilerinizin mutlaka işe yaramayacağı anlamına gelmez, tam tersine neler olup bittiğine dair bir fikriniz olacak ve bu sizi en azından kısa vadede çok iyi bir duruma getirecek.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Profesyonel hayatınız, uzun zamandır beklediğiniz ama artık pek de fazla düşünmediğiniz bir ödülle şenlenecek.

Bu ödülle mutlusunuz ama aynı zamanda gelmesi bu kadar uzun sürdüğü için hayal kırıklığına uğradınız, belki de bu yüzden değerinin yarısı gitti.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Ciddi bir ilişki içinde olan Akrepler bugün oldukça çetrefilli bir tartışmaya girebilirler.

Bu, aranızda çözülmesi gereken gerilimler olduğu için veya bir şeyi değiştirmek istediğiniz için olabilir ve bunu ancak açıkça tartışarak yapabilirsiniz.

burc12.jpg

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Güçlü ve pozitifsiniz, dolayısıyla bu perşembe bir etki yaratmak için gerçekten bir şansınız var. İnsanlardan aldığınız tepkiler olumlu ve büyük olasılıkla sizi iyi bir yere götürecek.

Ancak aynı zamanda, dışarıda ne olduğuna çok fazla bakmamaya ve o anda ne yaptığınıza odaklanmayı da unutmamaya dikkat etmelisiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu dönemde oldukça inatçısınız ve ailenizdeki çoğu insan için, belki de biraz fazla dahil olduğunuz sorunlara karşı güçlü kalacaksınız.

Sevdiğiniz ama sizden daha genç birine karşı biraz fazla sert görünebilirsiniz ve bu, gelecekte sizi eskisi kadar dinlemeyecekleri anlamına gelebilir.

burc1.jpg

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Olaylara karşı genel tutumunuz bu perşembe inanılmaz derecede olumlu olacak ve ortaya çıkan her şeye bu şekilde tepki vermeniz muhtemel.

Bu bazılarını şaşırtabilir ama aynı zamanda başkalarına da sormaktan korktukları soruları sorma şansı verir. Bu hisler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu dönemde gerçekten sıra dışı bir şeyler yapmak istiyor gibisiniz ama aynı zamanda çok rahatsınız ve neye öncelik vermek istediğinizden emin değilsiniz.

Heyecan verici olaylar yaşıyor olabilirsiniz, ancak onlarla ne zaman ve ne kadar ilerlemeniz gerektiğini ve onları ne zaman bir kenara bırakmanız gerektiğini bilmeniz gerekecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN