Bugün zevk ve ödülü bir arada tadacak burçlar müjde var! Özellikle onlar saat 19.08'e dikkat etsin...

Bugün zevk ve ödülü bir arada tadacak burçlar müjde var! Özellikle onlar saat 19.08'e dikkat etsin...

Ay, burçtan ayrılmadan kısa bir süre önce Jüpiter ile aynı hizada olacak şekilde, 19:08'ye kadar Balık geçişine devam ediyor. Yaratıcı, şefkatli yanımızla temasa geçmek bugün zevkli ve ödüllendirici olabilir.

4 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bununla birlikte, Ay'ın karesi ve Merkür'ün Mars'ı gerilemeye yönelik seskuadratı, dürtüsel, gergin ve hatta agresif iletişimlere ve aceleci karar vermeye işaret edebilir. Kendimizi hızlandırmaya dikkat edersek daha fazlasını başarabiliriz. Gömülü öfke, beklenmedik bir şekilde iletişimlerimizde kabarabilir ve ortaya çıkabilir.

Aceleci şeylere, konuşma ve hareketlerde sabırsızlığa ve ani veya duyarsız yorumlara dikkat etmeliyiz. Neye ihtiyacımız olduğunu ve ne istediğimizi ifade ederken başkalarına saygı duymak ve onları onaylamak için çaba sarf etmek en iyisidir. İdeal olarak, zihinsel gerilimi yapıcı bir şeye kanalize edebiliriz. 19:08den itibaren Koç Ay doğrudan ve cesur.

Boş Ay, 6:06'den, Ay'ın burçları değiştirmeden önceki son açısıyla (Jüpiter ile bir bağlantı), Ay 19:08'de Koç'a girene kadar oluşur.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu cuma çok cesursunuz, bu yüzden büyük olasılıkla, normalde yüksek sesle söylemeyeceğiniz bazı şeyleri sonunda söyleyeceksiniz.

Elbette bunun sonunda en azından birkaç günlüğüne kendinizi çok daha rahat hissedeceksiniz. Bir noktada söylediklerinizin bir kısmından pişmanlık duymaya başlayacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İnanılmaz bir ikna kabiliyetiniz var ve büyük olasılıkla bunu, özellikle kişisel bir meselede kendi yararınıza kullanacaksınız.

Ayrıca, finansal bir girişiminiz başarılı olacak ve bunu kutlamak için bazı nedenleriniz olabilir. Bazı Boğalar kutlama için arkadaşları tarafından zorlanacak.

burclar-003.jpg

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu cuma günü iş yerinde önemli bir şey beklemeyin çünkü her şeyin yoluna girmesini arzu etseniz de işler oldukça durağan.

Ancak, yakalayabildiğiniz her fırsattan faydalanacak, bir meslektaşınızla veya işe yeni katılan biriyle çok ilginç konuşmalar yapacaksınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Görünüşe göre bu cuma, partnerinizin ilginç bir isteği sizi vuracak ve buna nasıl tepki vereceğinizi bilemeyeceksiniz.

Bazı harcamalar da bu isteğin dahilinde olabilir. Her halükarda, bu arzunun yerine getirilme çabasının aslında tüm güçlüklerden geçmeye değer olduğunu düşünmüyorsunuz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Eğitimle ilgili herhangi bir girişim söz konusu olduğunda yıldızlar sizin yanınızda ama risk almaya veya zorluklarla mücadele etmeye zaman yok.

Bir komşuyla, arkadaşla veya iş arkadaşıyla düzgün bir diyalog, son zamanlarda askıda kalan bazı işleri netleştirebilir. Bazı Aslanlar, belki de iş yerinde bir tür zamdan da yararlanabilirler.

burclar-002.jpg

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Mevcut eğilim sizi harekete geçirecek ve muhtemelen seyahat etmeniz gerekecek. Öğleden sonra geçmişteki bir çabanız derinden takdir edilecek ve bundan çok memnun kalacaksınız.

Partnerinizle yapacağınız kısa ve tatlı bir toplantı, öğleden sonra sizi daha iyi bir ruh haline sokabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu cuma o kadar aceleniz var ki partneriniz için bile vaktiniz yok gibi görünüyor ki bu pek de hoş karşılanmayacak.

Ayrıca, devam eden bir meseleye biraz ihtiyatla yaklaşmanız gerekebilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bazı kariyer durumları size çok garip gelebilir, ancak bunlar aslında sizinle ilgili ve bazı sürprizler de söz konusu.

Bazı Akrepler önemli bir meseleyi çözemeyebilirler. En başta doğru soruları sormadıkları için ne olması gerektiğinden emin olamazlar.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu cuma çok ilham almış görünüyorsunuz ve bu ilham sayesinde gelen fikirleri uygulamaya çalışıyorsunuz, ancak dikkatiniz kolayca dağılıyor ve istediğiniz kadar odaklanamayacaksınız.

Bugün alacağınız bazı kararlar oldukça yanıltıcı ve uygulanması zor olacaktır, bu nedenle mümkün olduğunca gerçekçi bir plana bağlı kalmaya çalışın.

burclar-004.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün bir arkadaşınızla, belki de parayla ilgili bir konuda oldukça çekişmeli bir tartışmaya gireceksiniz ve tartışmanızda çok net olmanız gerekecek.

Bazı şeyler hakkında konuşmakta pek rahat değilsiniz ama yapabileceğiniz tek şey bu.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir aile meselesinde çok aktif rol alıyor gibisiniz, buna dahil olma zorunluluğunuz olmamasına rağmen kararlarınızın iyi bir amaca hizmet edeceği anlaşılıyor.

Etrafınızdaki pek çok insan aslında ne yaptığınızı anlamayacak.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Görünüşe göre işteki bazı fırsatlar geri gelmeye başlayacak ve bazı ekstra sorumluluklar üstlenmeniz gerekecek.

Bundan çok memnun olmayacaksınız ama belki de bu, bundan elde ettiğiniz tüm faydaların ödenmesi gereken küçük bir bedelidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN