30 yıldır kullanılan kişilik testi hala size doğruları söylüyor! Gizli yanınızı öğrenmek sizi korkutmuyorsa çözün...

30 yıldır kullanılan kişilik testi hala size doğruları söylüyor! Gizli yanınızı öğrenmek sizi korkutmuyorsa çözün...

Elmas açık ara en asil değerli taştır. Zarafetin ve sofistike tarzın sembolüdür. Her biri özel bir şekilde benzersizdir ve form için farklı tat tercihlerimiz olabilir.

Size en çok hitap eden pırlanta kesimi seçin ve kişiliğinizi nasıl tanımladığını öğrenin. Bir elmas seçin ve kişiliğinizin gizli yanlarını keşfedin:

1. YUVARLAK ŞEKİLLİ ELMAS

Sofistike ve modaya uygun olmaktan asla vazgeçmeyen bir klasik. Bu seçeneğe sahip insanlar basit ama sofistike, mütevazı ama sosyaldir.

Bu özel pırlanta şeklini seçtiyseniz, sizin için çatışmasız ve hoş, cömert ve kibar, bir arkadaşınıza yardım etmeye hazır olduğunuzu söyleyebiliriz.

2. ZÜMRÜT BİÇİMLİ ELMAS

Yuvarlatılmış kenarları olan bu şekil, risk almaktan korkmayan, canlı izlenimleri ve ekstrem sporları seven insanları cezbeder. Kıskanılacak bir özgüvenleri vardır ve her zaman yeni bir şeyler denemeye hazırdırlar.

Bu tür insanlar her şeyde çeşitliliğe ihtiyaç duyarlar, aksi takdirde sıkılırlar. Neşeli ve girişken kişiliklerdir.

3. KANEPE MİNDERİNİ ANIMSATAN ELMAS

Alışılmadık şeklin yuvarlak olandan daha geniş dışbükey kenarları vardır ve bir kanepe minderini andırır.

Bu tür pırlantaları tercih eden kişiler oldukça sakin, mütevazı ve inanılmaz derecede cömerttir. Ona aşık, inanılmaz derecede sıcak ve partnerleri her zaman onu çevreleyen muazzam sevgiyi hissediyor.

ww.jpg

4. KALP ŞEKLİNDEKİ ELMAS

Aşkın tartışmasız sembolü. Tercih edenler doğal olarak romantik, hassas, tatlı tabiatlardır. Sevgi dolu, nazik ve özenli. Ustaca kullanılan devasa bir doğal çekicilik ile donatılmıştır.

5. OVAL ŞEKİLLİ ELMAS

Kesim taşa özel bir parlaklık verir. Risk almaktan korkmayan bağımsız, yaratıcı, özgün bireyler tarafından tercih edilir.

Kendilerine ve eylemlerine güveniyorlar, ancak çoğu zaman diğer insanların yeteneklerinden ve sabitliğinden şüphe duyuyorlar. Onlar gerçekçidirler ve dünyamızın kusurlarını mükemmel bir şekilde anlarlar.

6. DAMLA ŞEKLİNDEKİ ELMAS

İsmine rağmen, bu kesimi seven insanlar çok iyimser ve istediklerini elde etme konusunda kararlılar. Sürekli olarak hayatı gözyaşlarıyla değil, sadece mutlulukla doldurmaya çalışırlar.

Ve bir kural olarak, bunu çok iyi yapıyorlar! Sonsuz iyimserler ve elebaşılar, asla sıkılmazlar. Aşık olduklarında sadıktırlar ve biraz kıskançtırlar, ancak değerlerini açıkça bilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN