Burcunuzun en psikopat yanı ne? İşte burçların ürkütücü kişilik özelliği...

Burcunuzun en psikopat yanı ne? İşte burçların ürkütücü kişilik özelliği...

Tabii ki Zodyak'ın her burcunda bazen tüylerinizi diken diken eden hem özel hem de özellikle ürkütücü özellikler var! Kendinizi " ürpertici " olarak görseniz de görmeseniz de bu dışarıdan aynı göründüğü anlamına gelmez. Hepimiz zaman zaman hiçbir şey yapmadan bile biraz tuhaf görünürüz. Sizin için en ürkütücü olanın ne olacağını tahmin ettiniz mi? Burcunuza göre en ürkütücü karakter özellikleriniz..

KOÇ BURCU

Fikirlerinize " biraz " takıntılısınız . İşler ters gittiğinde oldukça şiddetli davranan ve bu sevdikleriniz için biraz rahatsızlık yaratan türden bir insansınız.

BOĞA BURCU

Kelimenin tam anlamıyla iletişim kurduğunuz veya bir kez iletişim kurduğunuz kişiyi takip edeceksiniz. Diğer insanların sınırlarını aşıyorsunuz ve duygularınızı etkiliyorsa çok ileri gitme eğilimindesiniz.

İKİZLER BURCU

Korkunç olan şey, hiçbir şey olmadığında bile sadece birkaç saniye içinde gülmekten ve eğlenmekten ağlamaya geçebilmenizdir. Bazen başkalarına çok itici gelir.

psikopat-insan.jpg

YENGEÇ BURCU

Biraz ürkütücüsün çünkü kurban olmaktan hoşlanıyorsun. Genellikle kendiniz için ayağa kalkmazsınız ve durumu her zaman olduğundan daha kötü algılarsınız. Her zaman birinin duygularını kendi yararına kullanmaya çalışırsın.

ASLAN BURCU

Egonuz sizi çok ürkütücü yapıyor. Herkesten üstün olduğunu düşünüyorsun. Bütün kartlar ortaya çıktığında, insanlar böylesine çekici ve nazik bir insanın böyle dürtülere sahip olabileceğinden dehşete düşüyorlar. En kötü durumlarda bile, tüm ilgiye ihtiyacınız var.

BAŞAK BURCU

Seninle ilgili en kötü şey kararlılığın. Asla durmayacaksın! Senin için geri dönüş yok. Ödeyeceğiniz bedel ne olursa olsun, zihniniz buna izin vermeyecek gibi. Başak iseniz , tam olarak neden bahsettiğimizi biliyorsunuz.

erkek.jpg

TERAZİ BURCU

En ürkütücü şey, her zaman kontrolün sizde olmasını istemenizdir. Kimsenin sizin için karar vermesine izin vermeyi reddediyorsunuz ve öyle olmasa bile her zaman en iyi olduğunu düşündüğünüz şeyi yapmaya çalışıyorsunuz.

AKREP BURCU

Zaman zaman olaylara aşırı tepki vermekle karşı karşıya kalabilirsiniz. Kötü bir şey olduğunda, içindeki her şey tutuşur.

Sadece üzülmüyorsun, vücudundaki her hücre isyan ediyor ve bu duygunun sebebini tamamen yok etmek için elinden geleni yapıyor.

YAY BURCU

Ürperticisin çünkü birçok şeyden çok kolay vazgeçiyorsun. İnsanlara başkalarının yaptığı gibi bağlanmazsın.

Gemiye atlamaya karar verdiğinizde sizi tutan hiçbir şey yoktur. Düşünmeden atlayabilirsiniz, ki bu çoğu insanın sizden sonra yapmaktan korkacağı bir şeydir.

psikopatt.jpg

OĞLAK BURCU

Duygu eksikliği sizi oldukça ürkütücü yapar. Kararlısınız ve sadece kendinizden sorumlu olduğunuzu biliyorsunuz.

Çoğunlukla, diğer insanları umursamıyorsunuz. Zirveye ulaşmaya çalıştığınızda birçok insanın kafasını karıştırmaya ve şaşırtmaya meyillisiniz.

KOVA BURCU

Birkaç nedenden dolayı ürkütücüsün, ama en ürkütücü özelliğin, işleri halletme arzun.

Dünyayı kurtarmak istiyorsun ama yöntemlerin bunun için fazla alışılmadık. Gerçek bir değişiklik getirmeyecek bir şey için çok fazla çaba harcıyorsunuz. Tutkunuz yersiz.

BALIK BURCU

Ürperticisin çünkü dünyayı olduğu gibi görmeyi reddediyorsun. Etrafınızdaki insanları gizler ve görmezden gelirsiniz. Duygularınız bazen sizi ele geçirir. Pek mantıklı bir insan değilsin, burcuna göre en korkunç karakter özelliklerin bunlardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN