İnterneti çıldırtan psikolojik test: Ruhun sana ne söylemeye çalışıyor?

İnterneti çıldırtan psikolojik test: Ruhun sana ne söylemeye çalışıyor?

Eski bir Yunan atasözü der ki, "Gözler ruhun aynasıdır." Ve birçok yönden haklı, çünkü gözlerin yardımıyla dokunuyoruz, öğreniyoruz ve hatta aşık oluyoruz. Vizyon, bir kişinin tüm duyularını aynı anda içerir ve bu onun büyük önemidir. Ancak sadece gözle görmek şart değil... Görmek için bir göz seçin.

İçsel potansiyelinizi bilin.Sihir açısından vizyon hakkında konuştuğumuzda, olağan duygularımızla ilgili olmayan birçok şeyi kastediyoruz. Spiritüel vizyondan ve astral bedenimizin etrafındaki şeyleri nasıl "gördüğünden" bahsediyoruz. Astral Görüş, sıradan görüşten çok daha değerlidir ve sonsuz bir doğaya sahiptir.

1 BEN TUTKULUYUM

İçinizde tutku ateşi yanar ve içgüdüleriniz titrer ve yemek ister. Tekrar tekrar macera istiyorsun. İstediğiniz gibi yaşamak ve eylemlerinizde spontan olmak istiyorsunuz. Libidonunuz uyandı ve artık niyetlerinizden eminsiniz ve gelecekten ne istediğinizi biliyorsunuz.

Ve muhtemelen geçmişte olan ve gitmene izin vermeyen bir şeye kızgınsın. Ama iyileşmenin anahtarı affetmekte yatar. Ancak aynı zamanda ateş hem hayat verebilir hem de insanı ölüm tuzağına sürükleyebilir. Bu nedenle, uyanmış içgüdülerinizin iyilik için kullanıldığından emin olun, bırakın ateş yolunuzu aydınlatsın!

2. BEN GİZEMİM

İç potansiyelinizi bilin. Geçmişte, bilgi arayışı için çok çaba harcadınız. Ama bu yolda, şu an olduğun kişi olmak için çok şey feda ettin. Değerli bir şeyi kaybetmiş olabilirsin, ama işte buradasın - bilge ve güçlü. Henüz anlamamış olsanız da, şimdi eskisinden çok daha güçlüsünüz.

Öte yandan, edinilen bilgi artık hedeflerinize ulaşmak için kullanılabilir. Ve zaten farklı olsalar bile, bilgiyi boşuna saçmayın. Kendiniz için yeni hedefler belirleyin ve geleceğinizi kontrol edin! Evrim zamanı, bu yüzden dünyaya neler yapabileceğinizi gösterin.

goz.jpg

3. BEN DOĞAYIM

Yaşam enerjiniz her zaman doğanın bir parçası olmuştur. Şimdi her zamankinden daha iyi anlıyorsun. Doğanın ruhları tarafından yönlendiriliyorsunuz ve onların mucizeler yaratma gücüne ve yeteneklerine tabi olduğunuzu biliyorsunuz . Bu mucizeler çevrenizdekilerin hayatlarını değiştirebilir, bu nedenle şifa arayışı içinde insanlar size çekilir.

Auranıza doğal yeşil güçler nüfuz eder ve huzur ve mutluluk yaymanıza izin verir. Bu hediyede ustalaşmak için bitkisel büyü kullanın. Tam potansiyelinize ulaşmak için özellikleri, reçineleri, bitkileri keşfedin.

4. BEN GEÇİCİ OLANIN RUHUYUM

Her zaman neler olup bittiği hakkında daha fazla bilgi edinmek, etrafınızdaki her şeyin özüne nüfuz etmek istersiniz. Farklı bir yol seçmiş olsaydın hayatın nasıl gelişebileceğini merak ediyorsun. Bazen kendinize çok sert davranıyorsunuz ve idealistsiniz. Ama hayat hayattır ve saf ruhunuz insanları doğru yolda yönlendirebilse de yalnız hissedersiniz çünkü seçimlerinizden, güdülerinizden ve yargılarınızdan sürekli şüphe duyarsınız. Kendine daha çok güvenmeye başla!

Elbette hatalar da yapacaksınız ve bunlar bazen çok acı verici olacak . Ama bu hayatta kim hata yapmaz? Mükemmel olsaydık, burada doğmazdık. Kendinizi sevmeyi ve iç benliğinize güvenmeyi öğrenin.

goz-1.jpg

5. BEN BİR BİLMECEYİM

İnsanların sizden aldığı bilgilerin çoğu, sadece sizin becerikli manipüle etme yeteneğinizin sonucudur. Ne söyleyeceğinizi ve neyi gizleyeceğinizi tam olarak biliyorsunuz. Kasıtlı olmayabilir, ancak kişisel niteliklerinize onları başkalarıyla paylaşamayacak kadar çok değer veriyorsunuz.

Sevdiklerinizi yavaş yavaş onlarla en samimi olanı paylaşarak ödüllendirirsiniz ve birini ne kadar çok severseniz, ona o kadar çok açılırsınız. Belki de bu, bir kez ihanete uğradığınız ve etrafınızda koruyucu, aşılmaz bir duvar oluşturduğunuz için olur. Bu gizem halesi bir savunma mekanizmasının parçasıdır. Sadece bilmecelere fazla kapılmamaya dikkat edin: Size ihanet edecek kadar aptal olanlar, sizi seven ve etrafınızda olmak isteyenlerle karşılaştırılmamalıdır. Sevginin kalbini aç ve eski yaraların iyileşmesine izin ver.

6. BEN BÜYÜLEYEBİLEN BİR RUHUM

Gizeminizle, kelimenin tam anlamıyla başkalarını kendinize çekersiniz. Auranız gizem ve bilgelik yayar ve sizden yayılan enerji o kadar güçlüdür ki, fark etmeseniz de kendinizi her zaman dikkatin merkezinde bulursunuz.

Daha emin ol . Özel olduğunuzu ve içinizde büyük bir potansiyele sahip olduğunuzu kabul edin. Yeteneklerinizi ve gizli yanlarınızı bilin ve bu yaşamda kendinizi tam olarak ortaya çıkarmak için önceki tüm yaşamlarınızı hatırlamaya çalışın.

Ve en önemlisi, savunmadan hayalinize doğru ilerlemenin zamanı geldi çünkü her şeyi başarabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey kendinize inanmak ve her şey yoluna girecek.

7. BEN GECE BEKÇİSİYİM

Sen bilginin koruyucusu ve kılık değiştirme ustasısın. Başkalarının belirli bir durumda nasıl davrandığını izlemeyi seviyorsunuz. Ayrıca bir şeyin yanılsamasını nasıl yaratacağınızı ve bir ilişkide nasıl "oynayacağınızı" da biliyorsunuz. Ve samimiyetinize rağmen, kendiniz hakkında daha az konuşmayı tercih ediyorsunuz.

İnsanlara sizin hakkınızda daha fazla bilgi sahibi olmaları için bir sebep vermeyi ve kendinizi neler yapabileceğinizi gösterirseniz kazanabileceğiniz bir tür ödül olarak konumlandırmayı seviyorsunuz.

Yemler kurmaya ve birinin ağlarınıza düşmesini beklemeye alışıksınız. Ama bir kez senin gücünde, bir kişi seninle tanıştığı için asla pişman olmayacak. Kalbin sırlarla dolu. Ve bu “karanlık uçuruma” bakacak kadar akıllı ve cesur olduğu ortaya çıkan kişi, bu hayatta yanınızda yürüme fırsatına sahip olarak ödüllendirilecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN