Bulaşık tableti parası cebinizde kalacak! Makinenin tablet yerine koyun! Deneyenler memnun kalıyor

Bulaşık tableti parası cebinizde kalacak! Makinenin tablet yerine koyun! Deneyenler memnun kalıyor

Mutfakların kurtarıcısı bulaşık makinelerinin ne derdi ne de masrafı bitiyor. Hayatımızı kolaylaştıran ürünü hem daha masrafsız hem de daha verimli bir şekilde kullanmak için bu yöntemi mutlaka deneyin. Bulaşık makinesinin tablet gözüne bunu ekleyen sonuca bayılıyor. İşte tüm detaylar…

Bulaşık makinelerinin tablet gözüne ekleyeceğiniz evde bulunan basit malzemeler işinize çok kolaylaştıracak. Mutfakların kurtarıcısı bulaşık makinelerinde hem daha sağlıklı hem de bütçe açısından daha ekonomik bir yöntem denemeye ne dersiniz? İşte tüm detaylar…

HEM SAĞLIKLI HEM EKONOMİK

Modern hayatım modern ürünleri günlük yaşantıyı kolaylaştırmaya devam ediyor. Kullandığımız cihazlar pek çok farklı görevi üstlenirken belki de en kurtarıcı ürünlerden biri de bulaşık makineleri oluyor. Ancak bulaşık makinelerinde zaman zaman kirli çıkan bulaşıkların yanı sıra aldığımız tabletlerin fiyatları da son zamanlarda cep yakar oldu. Bulaşık makinelerini daha sağlıklı ve daha ekonomik bir hale getirmek oldukça mümkün. Bulaşık tableti yerine bunu kullanan eskisinden daha parlak bulaşıkların sahibi oluyor.

bulasik-tableti.jpg

MALZEMELER

3 çay kaşığı karbonat

4 damla sıvı bulaşık deterjanı

Elma sirkesi

Kirli bulaşıkları makineye yerleştirdikten sonra tablet kısmına karbonat, sıvı bulaşık deterjanı ve birazcık elma sirkesi ekleyerek kapağı kapatınız.Bu yöntem ile yıkadığınız bulaşıklar önceki halinden çok daha parlak olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN