Bülent Ersoy'dan ölüm pazarlığı! Divanın konforlu mezar isteği şoke etti! İşte sosyal medyayı alt üst eden video

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, menajer Fevzi Siverek ile babasının mezarının başında herkesi şoke eden bir diyaloğa girdi. Mezarı gören Bülent Ersoy ilginç bir istekte bulundu. İşte magazin gündemine bomba gibi düşen mezarlık pazarlığı...

Geçtiğimiz yıllarda ailesinden son kişiyi kaybeden Bülent Ersoy babasının ölümüyle yıkılmıştı. Babasının mezarı başındaki diyaloğu ortaya çıkan Ersoy'ın konuşmaları gündeme bomba gibi düştü. İşte Diva Bülent Ersoy'un babası Fikret Erkoç'un defnedildiği sırada menajeri ile yaptığı konuşma.

ersoy.jpg

BÜLENT ERSOY'UN MEZAR PAZARLIĞI GÜNDEM OLDU

2020 yılında annesi Necla Poyraz'ı kaybeden Türk Sanat Müziği'nin dev ismi Bülent Ersoy, yine aynı sene babası Fikret Ersoy'u kaybetmişti. Üst üste aile acısı yaşayan Bülent Ersoy'un feryatları ise herkesi derinden üzmüştü. Babası Fikret Ersoy'un evde düşme sonucu hayatını kaybetmesi Ersoy'u derinden üzerken, babasının defin işleminde yaptığı konuşmada ortaya çıktı. Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilen babası Fikret Ersoy'un mezarının başında menajeri Fevzi Siverek ile arasında geçen mezar konuşması sosyal medyaya bomba gibi düştü.

ersoyanne.jpg

"SENİNKİNİ DAHA BÜYÜK YAPACAĞIZ..."

Babasının ölümünden dolayı büyük üzüntü yaşayan Ersoy, kendisi içinde mezar baktı. Babası gömülürken, Ersoy menajeri Siverek'ten daha büyük bir mezar istedi. Fevzi Çakmak ve Bülent Ersoy arasındaki tartışma ise "Bülent Ersoy'u ölüm korkusu mu sardı? sorusunu akıllara getirdi. Babası için kazılan mezarı gösteren Ersoy, "Ben buna sığmam" diyerek menajeri Fevzi Siverek'e, "Çok dar değil mi?" diye sordu. Siverek ise mezarın 'standart' olduğunu söyleyince, Ersoy'dan ilginç bir cevap geldi. Dar bulduğu mezarlığa karşı Ersoy, "E ben ne olacağım? Ben standarda sığmam ki" sözleri gündeme bomba gibi düştü. Menajeri Fevzi Siverek ise Ersoy'a, "Seninkini daha büyük yapacağız" ifadelerini kullandı.

ersoyapazarlik.jpg

BÜLENT ERSOY'A SOSYA MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Bülent Ersoy ve menajeri Fevzi Siverek'in mezar diyaloğu Sosyal medyada viral olan video kısa sürede binlerce izlenmeye ulaştı. Ersoy'dan ise henüz bir açıklama gelmedi. Sosyal medya kullanıcıları ise videonun altına, "Ne var bunda, hayatın gerçekleri. Çok tatlı ya..." yorumları gelirken, bazı kullanıcılar ise "Mumyalasınlar Bülent Hanım'ı" yorumunda bulundu. Peki siz ne düşünüyorsunuz?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN