Burçlara 3 aralık uyarısı: Cumartesi herkesin başını döndürecek! 28 Haziran'dan sonra her şey tersine dönmeye başlıyor...

Burçlara 3 aralık uyarısı: Cumartesi herkesin başını döndürecek! 28 Haziran'dan sonra her şey tersine dönmeye başlıyor...

Neptün, 28 Haziran'dan bu güne kadar geriye dönük hareket içindeydi. Neptün bugün durup ileri dönüyor. Şimdi ve önümüzdeki birkaç hafta içinde, kafa karıştırıcı durumlar yaşanacak. Yatırımlarınızı gerçek dünyada uygulama konusunda kendimize daha çok güvenin. Yatırım planlarınız hayal olarak kalmasın. Bu dönemi bir hayal kırıklığı dönemi olarak düşünmek yerine, ışığı giderek daha fazla gördüğümüz bir aydınlanma dönemi olarak görebiliriz.

3 ARALIK 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Genel anlamda çatışmacı bir insan değilsiniz ve elbette herkesi memnun etmek için her şeyi yaparsınız.

Bununla birlikte, görünüşe göre bu cumartesi, belki de aileden biri sizi gerçekten zorlayabilir. İşleri hafife almayacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Kendi yaptığınız bir şey, belki oldukça büyük bir başarı veya bir grubun yaptığı bir şey sizi ilgi odağı yapacağı için bugün kendinizi bir ünlü gibi hissedebilirsiniz.

Takdirlerden mest olacak olsanız da, şu anda önünüze gelen soru sayısı ve meraktan pek memnun kalmayabilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu cumartesi parlıyorsunuz ve bu, sizinle vakit geçirip rahatlamak isteyen insanların size yakınlaşmasını sağlayacak.

Bu avantajın tadını çıkaracaksınız. Ancak öğleden sonra sizden bazı işler yapmanız istenebilir ve kendinizi bunu yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilim sizi kendinizden emin hissettiriyor ve bu muhtemelen bugün başkalarıyla etkileşim biçiminizde kendini gösterecek.

Mutlu olmadığınız bazı küçük sorunları bir kenara bırakıyorsunuz. Hatta bazı Yengeçler, yeni bir spora başlamak gibi bazı fiziksel aktivitelere bile dahil olabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

İşle ilgili bazı konularda kendinize çok fazla baskı yapıyor gibi görünüyorsunuz ve sevdiğiniz kişiyle yeterince zaman geçiremeyeceksiniz.

Bugün belki de çevrenizdekilerin sizden beklentisi önceliklerinizi doğru belirlemenizdir. Bu istekleri özellikle tekrarlanan bir şeyse, sizi anlamalarını beklemeyin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Başarıyı yakalamanız bugün mümkün ama sizi bundan faydalanmaktan alıkoyan tek şey aslında tavrınız.

Kendinizi kibirli göstermemek için bu cumartesi çok dikkatli olmalısınız. Bunun farkında olmayabilirsiniz ancak bilginizi ve deneyiminizi göstermenin tek yolu bu olabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Önünüzde şanslı bir gün var ama belki de saygı açısından değil. Beklentilerinizi düşük tutun ve bugün gerçekleşecek küçük şeylerden memnun kalmaya çalışın.

Partnerinizle daha iyi bir ilişkiye veya yıllardır görmediğiniz bazı insanlarla yeniden bağlantı kurmaya ne dersiniz?

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Mevcut eğilim tamamen aşk hayatınız ve doğru zamanda, doğru konularda ısrarcı olmakla ilgili.

Partnerinize söyleyecek bir şeyiniz olabilir, belki de bir tür karşılıklı uzlaşmayı kabul etmesine ihtiyacınız vardır. Partnerinizin daha sonra karar verebilmesi için gerçekleri oldukça tarafsız bir şekilde sunmanız gerekecek.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu cumartesi öğrenmeniz için önemli olan şey, daha rahat ve daha az aceleci olmaktır. Planınızda olduğundan daha geç bitirebileceğiniz anlamına gelse bile, bazı şeyleri belirli bir hızda yapmak daha iyidir.

Bugün kendinizi pek iyi hissetmiyor olabilirsiniz çünkü yıldızlar süregelen bir hastalığa karşı sabrınızı ve direncinizi test ediyor olabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Başkalarının sizi yönetmesine izin vermeyin, ancak bugün başkalarına da liderlik etmeye çalışmayın. Bu, herkesin kendi işine bakması ve mümkün olduğunca az çatışma çıkması gereken bir gün.

Çünkü bugün başladığınız şeyin zorluğu önümüzdeki birkaç gün katlanarak artacak gibi görünüyor. İletişim konusunda uzman olmayabilirsiniz ama kesinlikle üstesinden gelebilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Mevcut eğilim, sizin için çok heyecan verici olacak ve çok önemli bir grup insanla vakit geçirmenizi sağlayabilir.

İlk başta kendinizi garip hissedecek olsanız da zamanla muhtemelen daha rahat hale gelecek ve o insanlarla olan ilişkinizi yeniden yapılandıracaksınız. Tüm bunlardan avantaj elde etmeniz muhtemeldir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir nedenden dolayı saklamış olabileceğiniz bazı gizli hırslarınız bugün su yüzüne çıkacak ve çevrenizdekilerin tepkilerinden pek memnun kalmayacaksınız.

Ancak, özellikle gelecekteki eylemleriniz onları bir şekilde etkileyecekse, insanların, yapmak istediğiniz şey konusunda gerçekten açık olmanızı beklemesini normal karşılamalısınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN