Burcu Biricik eşiyle fotoğrafını paylaştı sosyal medya sallandı: "Böylesine güzel birinin yanında..."

Burcu Biricik eşiyle fotoğrafını paylaştı sosyal medya sallandı: "Böylesine güzel birinin yanında..."

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve son dönemin en başarılı yapımlarından biri olmayı başaran 'Camdaki Kız' adlı dizide 'Nalan İpekoğlu Koroğlu' karakterini canlandırarak herkesi kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu Burcu Biricik, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve son dönemin en başarılı yapımlarından biri olmayı başaran 'Camdaki Kız' adlı dizide 'Nalan İpekoğlu Koroğlu' karakterini canlandırarak herkesi kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu Burcu Biricik, bu kez sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

Son dönemin ünlü oyuncularından Biricik, 2016 yılında nikah masasına oturduğu eşi Emre Yetkin ile olan fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorrum ve beğeni aldı.

"Böylesine güzel bir kadının yanında...

Hayat Şarkısı, Kuzgun, Fatma yapımlarda gösterdiği performans sonrasında ekranların aranan yüzü haline gelen güzel oyuncu Burcu Biricik, paylaşımlarıyla kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

"BÖYLESİNE GÜZEL BİR KADININ YANINDA..."

Ünlü oyuncu bu kez eşiyle eğlenceli karesini paylaştı. Güzel oyuncunun eşi Emre Yetkin'i gören takipçileri binlerce yorum yaptı.

Bir takipçisi o fotoğrafa, "Böylesine güzel bir kadının yanında eli yüzü düzgün, yumurta topuk ayakkabı, elde tespih, blazer yelek beyaz gömlek giymeyen normal bir insan gördüm" yorrumunu yaptı. Güzel oyuncunun takipçileri, eşi Emre Yetkin'i oldukça yakışıklı buldu.

İşte, Burcu Biricik'in eşi Emre Yetkin ile o pozu...

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik eşiyle pozunu paylaştı! O yorum olay oldu! "Böylesine güzel bir kadının yanında... - Resim : 1

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN