Burcu Biricik'in yeni mesleği şaşırttı! Meğer elinden neler geliyormuş, ünlü oyuncu bakın artık ne iş yapacak

Burcu Biricik'in yeni mesleği şaşırttı! Meğer elinden neler geliyormuş, ünlü oyuncu bakın artık ne iş yapacak

Türk televizyonlarının sevilen dizilerinden biri olan Camdaki Kız' da Nalan Yılmaz karakteriyle hafızalara kazınan Burcu Biricik' in yeni mesleği şaşırttı! Yeni mesleği hayranları tarafından sevinçle karşılanırken, ünlü oyuncunun meğer elinden neler geliyormuş...

Televizyon dünyasının reyting rekortmeni ve sevilen dizisi Camdaki Kız' da Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik yeni mesleği ile şaşırttı. 34 yaşındaki oyuncu televizyon sektöründen sonra o sektöre geçmesi çok konuşuluyor.

BURCU BİRİCİK'İN YENİ MESLEĞİ ŞAŞIRTTI! MEĞER ELİNDEN NELER GELİYORMUŞ, ÜNLÜ OYUNCU BAKIN ARTIK NE İŞ YAPACAK

Kırmızı Oda, Hayat Şarkısı, Kuzgun gibi dizilerde rol alan Burcu Biricik, son olarak karşımıza Nalan karakteri ile Camdaki Kız dizisiyle çıkmıştı. Sevilen dizinin final yapmasının ardından ünlü oyuncu Burcu Biricik ticarete atıldığı ortaya çıktı. Başarılı oyuncu Snob Magazin'in haberine göre ünlü isim Ayvalık'ta butik otel açacak.

5d2d8e61ec10bb3888917144.webp

Ünlü oyuncu 2016 yılında hayatını Emre Yetkin ile birleştirmişti. 2 yıl önce Ayvalık' ta bir Rum evini satın alan ünlü oyuncu, eşi ile birlikte 2 yıldır tadilat yaptırıyor. 5 - 6 odadan oluşan otelleri orman konsepti içeriyormuş.

60b910692af1072190e33bd4.webp

Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nden mezun olan güzel oyuncu Burcu Biricik, eşi ile yaptıkları tadilatın sonuna geldikleri öne sürüldü. Çiftin, otel ile aynı caddede ise evinin olduğu iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN