Burundaki Siyah Noktaları ve Lekeleri Bu Mucizevi Yöntem İle Anında Yok Edin! İşte Siyah Noktaların Kökünü Kazıyan O Yöntem

Burundaki Siyah Noktaları ve Lekeleri Bu Mucizevi Yöntem İle Anında Yok Edin! İşte Siyah Noktaların Kökünü Kazıyan O Yöntem

Burun bölgesinde bulunan siyah noktalar ve lekeler kadınlar erkekler tarafından internet üzerinde en sık araştırılan konular arasında yer alıyor. Burun bölgesinde bulunan siyah noktalar lekelerden nasıl kurtuluruz? Gibi soruların gündeme oturması ardından son günlerin en sık merak konusu haline gelen konular arasında yer alıyor.

Burun bölgesinde yer alan siyah noktalardan ve lekelerden kurtulmak isteyen kişilerin vazgeçilmez yöntemleri arasında bulunan mucizevi maske kürlerinin ortaya çıkması ile beraber adeta parlak ve pürüzsüz bir cilde sahip olacaksınız.

SİYAH NOKTALARI VE LEKELERİ ORTADAN KALDIRIN!

Burun bölgesinde bulunan siyah noktaların meydana gelmesinin sebepleri hakkında önemli araştırmaların ortaya çıkmasının ardından bu konuyla ilgili cilt bakım uzmanları önemli açıklamalarda da bulundu. Sizler için haberimizde paylaşacağımız bu yöntemleri uygulayarak cildinizde yer alan siyah noktalar ve lekelerden kolayca kurtulacaksınız. Ayrıca bu yöntem yüzünüzde bulunan cilt lekelerini tamamen yok etmesine dair önemli vurgulamalar yapılması ile adeta gündeme oturdu. İşte, burun bölgesinde yer alan siyah noktaları yok etmenin için kullanılan o mucizevi yöntemler…

kapak-002.jpg

ELMA SİRKESİ VE KARBONAT SAYESİNDE SİYAH NOKTALARIN KÖKÜNÜ KAZIYIN!

Elma sirkesi ve karbonat yardımıyla hazırlayacağınız karışım sayesinde burun bölgesinde yer alan siyah noktalara veda etmenin zamanı geldi. Elma sirkesi ve karbonatın içerisinde bulunan asidik maddeler sayesinde cildiniz adeta bebek gibi olacak.

Aynı zamanda bu karışım cilt lekelerine karşı da oldukça etkili olurken burun bölgesinde bulunan siyah noktaları da silgi gibi siliyor. Son günlerin en ünlü kürleri arasında yer alan elma sirkesi ve karbonat karışımının nasıl hazırlanacağı ve uygulanacağı herkes tarafından merak konusu haline geldi. Bu kürü hazırlamak ve uygulamak oldukça kolay. Sandığınızdan daha basit olan bu yöntem ile kısa zaman içerisinde büyük etkileri fark edince adete şaşkına döneceksiniz. İşte, Elma Sirkesi ve karbonat karışımı hakkında merak edilen detaylar.

haberici-012.jpg

ELMA SİRKESİ VE KARBONAT KARIŞI NASIL HAZIRLANIR?

Elma sirkesi ve karbonat karışımı son günlerde siyah noktaları yok etmek için en etkili yöntem olarak gün yüzüne çıktı. Bu yöntemi uygulamak için bir yemek kaşığı sirke ve 1 tatlı kaşığı karbonatı uygun bir kabın içerisine ilave ederek güzelce karıştırın. Arından hazır hale gelen karışımın içerisine pamuk bandırın. Pamuk yardımıyla bu kürü cildinizde bulunan siyah noktaların ve lekelerin üzerine yumuşak dokunuşlarla iyice sürün. Bu karışımı yüzünüzde en az 20 dakika boyunca bekletin ve cildinizi soğuk su ile güzelce durulayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN