Büşra Pekin zayıflama sırrını ilk kez açıkladı! Bu yöntemle 15 kilo vermek garanti, siz de tığ gibi olabilirsiniz

Büşra Pekin zayıflama sırrını ilk kez açıkladı! Bu yöntemle 15 kilo vermek garanti, siz de tığ gibi olabilirsiniz

Büşra Pekin zayıflama yöntemini açıkladı. Uyguladığı yöntemle 15 kilo veren ünlü oyuncu, fit vücuda kavuşmasının sırrını takipçileriyle paylaştı. Peki, Büşra Pekin nasıl zayıfladı? Büşra Pekin hangi diyeti uyguladı? İşte, Büşra Pekin'in zayıflama metodu...

Verdiği kilolarla fit bir görünüme kavuşan Büşra Pekin'in nasıl zayıfladığı merak konusu olmuştu. Fazla kilolarından kurtulmak isteyenlerin sosyal medyadan yönelttiği zayıflama sırrını, beslenme programını ve uyguladığı yöntemleri ünlü oyuncu açıkladı.

busra-pekin-nasil-zayifladi.jpg

BÜŞRA PEKİN NASIL ZAYIFLADI?

15 kilo veren Büşra Pekin, hem kilo verme sürecinde hem de sonrasında düzenli olarak spor yaptığını açıkladı ve spor sayesinde metabolizmasını hızlandığını söyledi.

Medyatava'da yer alan habere göre, deneyimli oyuncu, spor sayesinde kalori yakım hızının ivme kazandığını dile getirdi.

Şekerli ve gazlı içeceklerden uzak duran Büşra Pekin, mineral bakımından zengin olan maden suyu ve suyu hayatına dahil ederek bol bol tüketti.

Tatlılardan da büyük ölçüde uzak duran ünlü oyuncu, canı tatlı çektiği zaman ise meyveli yoğurt tüketerek bu istediğini bastırdı.

Kalorisi yüksek olan ve sağlığa hiçbir faydası olmayan abur cuburları da hayatından çıkaran güzel oyuncu bu sayede çok hızlı zayıfladı.

Büşra Pekin ayrıca ketojenik diyetin de zayıflamasında çok büyük bir etken olduğunu açıkladı.

busra-pekin-zayiflama.jpg

KETOJENİK DİYET NEDİR?

Ketojenik diyet, yüksek yağlı besinler ve yeter miktarda protein içeren besinlerin tüketilerek karbonhidratı minimuma indiren bir beslenme yöntemi. Ketojenik diyet hızlı bir şekilde kilo vermede oldukça etkili.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN