"Büyük sanatçı mezarında ters döndü!" Öztürk Serengil'in ailesinin 'ev' kavgası iğrenç bir hal aldı: Bu iddiaları mide kaldırmaz

"Büyük sanatçı mezarında ters döndü!" Öztürk Serengil'in ailesinin 'ev' kavgası iğrenç bir hal aldı: Bu iddiaları mide kaldırmaz

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programında Bircan Bali ve Arto ile yaptığı yorumlarla adından söz ettiren ve 1999 yılında hayatını kaybeden ünlü oyuncu Öztürk Serengil'in kızı olan ünlü sunucu Seren Serengil, Hadise ve Gülşen'in ardından bu kez de öz annesi Nevin Teoman ile davalık oldu.

'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programında yaptığı yorumlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu Seren Serengil, ev tapusu yüzünden öz annesi ile davalık oldu.

NEVİN TEOMAN'DAN KIZINA 'SUADİYE' DAVASI

İddialara göre; Merhum sanatçı Öztürk Serengil'in kızı Seren Serengil, annesi Nevin Teoman'ı Ankara GATA'ya götürdü ve sağlık heyetine soktuktan sonra annesine vasiyetini yazdırdı. Ünlü sunucu, annesine ölünceye kadar bakma vaadinde bulundu ve yaptırdığı sözleşme ile Suadiye'de piyasa değeri 30 milyon lira olan dairenin tapusunu kendi üzerine aldı.

Anne Nevin Teoman ise bunun üzerine mahkemeye koştu. Teoman, "Ne imzaladığımın farkında değildim" diyerek kızına dava açtı. Nevin Teoman ayrıca ilk evliliğinden olan kızı Fulya Telli'nin kendisine maddi-manevi destek olduğunu, Serengil'in ise hiçbir yardımının olmadığını, özel sağlık sigortasını dahi ödemediğini de iddia etti. Teoman'ın kızı Serengil ise hakkındaki suçlamaları reddetti.

Seren Serengil'e annesi Nevin Teoman'dan dava şoku!

"KIZIM BENİ KANDIRDI"

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; Nevin Teoman, kızı Seren Serengil'in kendisine hiçbir şekilde destek olmadığını vurgulayarak "Kızım beni kandırdı. Ne sağlık sigortamı ödedi, ne de faturalarımı. Aylarca doğal gazsız oturdum. 30 milyonluk dairemi de üzerine geçirdi, kendisine dava açtım. Evde doğal gaz kesik şekilde aylarca oturdum, apartman aidatlarını bile veremedim, elektrik-su borçlarım var" dedi

"SEREN SERENGİL SÖZLEŞMEYE AYKIRI DAVRANDI"

Nevin Teoman'ın avukatı ise Serengil'in Teoman'a imzalattığı sözleşmeye aykırı davrandığını açıklayarak "Seren Hanım ölünceye kadar bakma vaadi sözleşmesi yaptı. Bu sözleşmeye göre annesine ölünceye kadar bakması, sağlık, bakım, beslenme, giyim ve benzeri tüm ihtiyaçlarını karşılaması gerekiyor. Ancak bunların hiçbiri sağlanmadı" dedi.

Teoman'ın avukatı daha önce yapılan tüm işlemlerin de iptalini istedi.

SEREN SERENGİL'DEN ANNESİNE CEVAP:ANNEME BEN BAKTIM

Bu gelişmelerin ardından sessizliğini bozan Seren Serengil ise annesinin suçlamalarını net bir dille reddederek 25 yıldır annesine baktığını vurguladı.

Serengil şunları söyledi:

"Annemin 25 yıldır tüm ihtiyaçlarını ben karşılıyorum, kız kardeşim Fulya'ya para gönderip anneme yardım ediyorum. Annemin vasiyetiydi zaten, 'Suadiye'deki evi sana vereceğim' diyordu. Noterde de bunu kendisi beyan etti."

"ÜVEY ABLAMLARIN BABAMIN KAZANCIYLA HİÇBİR ALAKALARI YOK"

Ayrıca üvey kardeşleri hakkında da konuşan Serengil "Üvey ablamların babamın kazancıyla hiçbir alakaları yok. Özellikle büyük üvey ablam benim kardeşim olarak bilindikleri için sigortasız işçi çalıştırıyorlar bana geliyor, oğlu inşaat yapıyor dolandırıyor bana geliyorlar, bir tanesi gidiyor evli adamla beraber olmuş kadın kuaförde bana saldırıyor" dedi.

"BÜYÜK SANATÇI MEZARINDA TERS DÖNDÜ!"

Yaşanan bu gelişmelerin ardından sosyal medyadaki pek çok kullanıcı, yaşananlara "Büyük sanatçı mezarında ters döndü!" şeklinde tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN