Çağatay Ulusoy’un babası rolü için sürpriz isme teklif!

Çağatay Ulusoy’un babası rolü için sürpriz isme teklif!

Çağatay Ulusoy'un başrolünü üstlendiği, merakla beklenen 'Süslü Korkuluk' dizisinde ünlü oyuncunun partneri Alina Boz olmuştu. Şimdi de oyuncunun babası rolü için Olgun Şimşek'e teklif gittiği öğrenildi.

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer alacağı, tv8'de ekrana gelecek 'Süslü Korkuluk' dizisinin hazırlıkları sürüyor. Merakla beklenen projede ünlü oyuncuya son dönemin gözde yıldızlarından Alina Boz'un eşlik edeceği öğrenilmişti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Cem Karcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide, Çağatay Ulusoy'un hasta babasına hayat verecek oyuncu için de ekip, sıkı bir arayış içerisindeydi. Rol için sürpriz bir isme teklif gittiği öğrenildi. Son olarak Ramo dizisinde rol alan Olgun Şimşek'e bu rol teklif edildi.

Ayrıca dizinin kilit karakterlerinden olan kötü adam Dimitry için de Fatih Artman'la görüşmelerin sürdüğü biliniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN