Çağatay Ulusoy'un 'Centilmen'deki partneri Ebru Şahin oldu

Çağatay Ulusoy'un 'Centilmen'deki partneri Ebru Şahin oldu

Ekranların popüler oyuncularından Ebru Şahin'in, hayranları tarafından merakla beklenen yeni projesi belli oldu. Oyuncu, OGM Pictures’ın Netflix için çekeceği “Centilmen” filminde Çağatay Ulusoy ile partner olacak.

Son olarak Destan dizisiyle izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Ebru Şahin, OGM Pictures’la 1 yıllık anlaşma imzalamış ve buna göre şirketin hayata geçireceği projeler arasında beğendiği bir dizi ve filmde oynama kararı almıştı. ABD'den dönen Şahin, OGM Pictures’ın Netflix için çekeceği “Centilmen” filmiyle anlaştı.

ÇAĞATAY ULUSOY'UN PARTNERİ OLACAK

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ebru Şahin, merakla beklenen filmde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile partner olacak. Onur Bilgetay’ın yöneteceği, Deniz Madanoğlu’nun ise yazdığı filmde arkadaşıyla beraber jigololuk yapan bir adamın bir genç kıza aşık olmasıyla değişen hayatı etkili bir dille anlatılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN