'Çağla Şıkel ve Alişan ile oynamam' demiştim, oynadım! Melek Baykal'dan yıllar sonra Cennet Mahallesi dizisi itirafı

'Çağla Şıkel ve Alişan ile oynamam' demiştim, oynadım! Melek Baykal'dan yıllar sonra Cennet Mahallesi dizisi itirafı

70 yaşındaki Melek Baykal, 2004-2007 yılları arasında yayınlanan 'Cennet Mahellesi' dizisindeki rol arkadaşları Çağla Şıkel ve Alişan ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte detaylar...

'Ferhunde Hanımlar', 'Kaçma Birader: Taksim Yolcusu Kalmasın' ve 'Akasya Durağı' gibi yapımlarda rol alan Melek Baykal, katıldığı bir Youtube programında 'Cennet Mahallesi' dizisiyle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Dizide birlikte rol aldığı Çağla Şıkel ve Alişan'dan bahseden Melek Baykal, ilk teklif geldiğinde söz konusu ikiliyi yapımda istemediğini söyledi.

"ONA 'TOP MODEL ÇAĞLA'YI UNUT' DEDİM"

"Yapımcımız rahmetli Türker İnanoğlu'na 'Beni affedin. Bir manken ve bir türkücü ile oynamam' dedim" şeklinde konuşan ünlü oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

"Çağla 20-21 yaşlarında, çok gençti. İlk set günümüzde saçlar bukle bukle, takma kirpikler full makyaj geldi, sesimi çıkarmadım. Çağla sürekli kameraya bakıyordu. İlerleyen günlerde dayanamayıp çektim kenara, 'Top model Çağla'yı unut. Burada 'Pembe'nin kızı Sultan'sın. Takma kirpiklerini de çıkar' dedim. İkiletmedi, söylediklerimi harfiyen uyguladı.

Alişan da kendisini başkasının seslendirmesini isteyince çok sinirlendim. 'Sana başkası ruh veremez' diyerek onu dublaj stüdyosunda itekledim, giriş o giriş!"

2004-2007 YILLARI ARASINDA YAYINLANDI

Milliyet'te yer alan habere göre, 'Cennet Mahallesi', Erler Film tarafından 11 Haziran 2004 ile 9 Haziran 2007 tarihleri arasında Show TV'de yayınlandı.

3 sezondan oluşan dizi, 119. bölümüyle ekranlara veda etti. 'Cennet Mahallesi' dizisi, 1981 yılında gösterime giren 'Gırgıriye' filminin dizi versiyonu olarak seyircilerle buluştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN