Cahit Berkay, Yeşilçam Müzikleri ile Beyoğlu'nda

Cahit Berkay, Yeşilçam Müzikleri ile Beyoğlu'nda

Film müzikleriyle yıllarca Yeşilçam film izleyicilerinin gönlünde taht kuran usta müzisyen Cahit Berkay, 6 Mart Çarşamba akşamı Beyoğlu Atlas Sineması’nda düzenlenen “Yeşilçam Film Günleri” gala konserinde unutulmaz film müziklerini yeniden yorumlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hazırlanan ve iştiraki Kültür AŞ tarafından yürütülen “Yeşilçam Film Günleri” Galası, 6 Mart Çarşamba akşamı usta müzisyen Cahit Berkay’ın “Yeşilçam Müzikleri” adlı konseri ile Beyoğlu Atlas Sineması’nda gerçekleştirilecek.

19-03/05/cahit-berkay-ibb-yesilcam-muzikleri.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Kemal Kaptaner, “Yeşilçam müzikleriyle de hafızalarımıza kazındı. Yeşilçam filmlerinin olmazsa olmazı müziklerini Cahit Berkay’ın yorumuyla 'Yeşilçam Film Günleri' Galasında müzikseverlere sunacağız” dedi.

Duyulduğunda kalplere dokunan Selvi Boylum Al Yazmalım, atışmalarıyla ünlü Çiçek Abbas, güçlü armonik yapısıyla hafızalardan silinmeyen Devlerin Aşkı gibi filmlerin müzikleri ile Cahit Berkay müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

“Yeşilçam Film Günleri” Gala Konseri, 6 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de Beyoğlu Atlas Sineması’nda tüm müzikseverleri bekliyor. Konserin biletleri Biletix gişelerinde ve online satışta.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN