Camdaki Kız’dan 82. bölüm eğlencesi! Tüm ekip yemekte buluştu! Yerlerinde duramadılar

Camdaki Kız’dan 82. bölüm eğlencesi! Tüm ekip yemekte buluştu! Yerlerinde duramadılar

OGM Pictures imzası ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisi final yapmaya hazırlanıyor. 3 sezondur reyting rekorları kıran dizi 82. bölümü ile ekranlara veda edecek. Dizi ekibi veda yemeğinde bir araya geldi. İşte ekipten o görüntüler…

Kanal D ekranlarına reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız final hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. İzleyicileri heyecanlandıran dizi 3 sezondur ekranda yer alırken hem hüzünlü hem de eğlenceli dakikalar ekranlara yansıdı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan dizi 82. bölümüyle final yapacağını duyurdu. Dizi ekibi geçtiğimiz gün Maçka'daki Madera İstanbul'da bir araya geldi. Yapım şirketi ve oyuncuların da yer aldığı yemekte 3 sezonun yorgunluğu doyasıya atıldı. İşte ekipten o görüntüler…

VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi 3. sezonu ile veda etmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz akşam Maçka’daki Madera İstanbul’da toplanan ekip eğlenceli dakikalar yaşadı. Kanal D ve OGM Pictures yöneticilerinin de bulunduğu yemekte oyuncular ve set ekibi bütün yorgunluklarını attı.

camdaki-kiz-veda.jpg

KADRODAN AYRILANLAR DA YEMEKTE BULUŞTU

Veda yemeği için bir araya gelen ekip dikkat çekerken diziden ayrılan oyuncular da yemekte bir araya geldi. Camdaki Kız dizisinin sevilen oyuncuları Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Selma Ergeç gibi isimlerin yanı sıra önceki bölümlerde dizide yer alan oyuncular da yemeğe katıldı.

veda-yemegi-camdaki-kiz.jpg
Geçtiğimiz bölümlerde senaryo gereği diziden ayrılan Hande Ataizi ve Nur Sürer de geceye katılan isimler arasında yer aldı. Gece boyunca eğlenen ekip dikkat çekerken özellikle Burcu Biricik'in gece boyunca yerinde duramaması dikkatlerden kaçmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN