Canan Karatay her derde deva dedikten sonra fiyatı fırladı gitti! Bakın o öneriden sonra tereyağlı kahvenin fiyatı ne kadar oldu

Canan Karatay her derde deva dedikten sonra fiyatı fırladı gitti! Bakın o öneriden sonra tereyağlı kahvenin fiyatı ne kadar oldu

Prof. Dr. Canan Karatay, geçtiğimiz haftalarda tereyağlı kahvenin faydalarından söz etti. Karatay’ın o sözlerinden sonra tereyağlı kahve fiyatları bir anda fırladı. Kahvenin fiyatını görenler şok oldu! İşte öneriler sonrası tereyağlı kahvenin fiyatı…

Sık sık sağlıklı beslenme ile alakalı önerilerde bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, önerilene bir yenisini ekleyerek tereyağlı kahve içmenin vücuda olan faydalarından söz etti. Karatay’ın bu sözlerinden sonra fiyatlarda inanılmaz bir artış gözlemlendi. “Her derde deva” denilen kahvenin fiyatı bir anda piyasanın zirvesine oturdu.

“ÇOK YARARLI” DEDİ FIRSATÇILAR HEMEN İŞE KOYULDU

Prof.. Dr. Canan Karatay, kahveye tereyağı koymanın insan sağlığına çok faydası olduğunu açıklamıştı. Bu açıklamalardan sonra bir kesim tepki göstermişti. Öte yandan hemen denemek isteyenler ise öneri sonrası fiyatları görünce şaşkına döndü.

canan.jpg

Yapılan bazı araştırmalar, tereyağlı kahvenin kalp ve damar hastalıklarına iyi olduğunu ortaya koydu. Öte yandan felç, inme ve şeker hastalığı karşısında da koruyucu bir etkiye sahip olduğu saptandı.

Karatay’ın önerilerinden sonra pahalı mekanlarda satılan tereyağlı kahvenin fiyatı bir anda 300 liraya çıktı. Bu fiyat yükselmesi ile Karatay’ın önerilerine rağbet olduğu görüldü. Yağ yakımını hızlandıran ve dolayısıyla kilo verme aşamasında fayda gösteren tereyağlı kahve, iştahı bastırması ve tokluk hissi vermesi ile de biliniyor. Ayrıca beyin hücrelerini koruma işlevi de sağlıyor.

canan2.jpg

TEREYAĞLI KAHVE NASIL YAPILIR?

1 fincan suya 1 tatlı kaşığı kahve ve 1 çay kaşığı tuzsuz tereyağını ekleyip iyice karıştırın. Ardından kahveyi ocakta kısık ateşte pişirmeye başlayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN