Canlı yayında Çağla Şikel'i hedef alan Mehmet Ali Erbil çark etti! "Yaşadığım onca hastalığıma ver Çağla'm..."

Canlı yayında Çağla Şikel'i hedef alan Mehmet Ali Erbil çark etti! "Yaşadığım onca hastalığıma ver Çağla'm..."

Katıldığı canlı yayında ünlü oyuncu Çağla Şikel'i vefasızlıkla suçlayan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabı aracılığıyla Çağla Şikel'den özür diledi.

Son dönemde sağlık sorunları ile mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programına katılarak ünlü oyuncu Çağla Şikel'i canlı yayında hedef aldı. Ünlü komedyenin açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düşerken Erbil, söz konusu açıklamalarından kısa süre sonra Çağla Şikel'den özür dilediğini açıkladı.

Son olarak klibinde oynadığı sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir’e attığı mesajların ifşa olmasının ardından hakkında ’elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz’, ’sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret’ ve ’tehdit’ suçlarından 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açılan ve Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya katılan Mehmet Ali Erbil, aylın gelirinin 100 bin lira olduğunu açıklamış ve adından söz ettirmişti.

Mehmet Ali Erbil'den kahreden haber! Hayranları yasta...

CANLI YAYINDA ÇAĞLA ŞİKEL'İ HEDEF ALDI

'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programına telefonla bağlanan Mehmet Ali Erbil, canlı yayında Çağla Şıkel'i vefasızlıkla suçlayan Erbil, "Şimdi bir kanalda sunuculuk yapıyor diye eski günlerini unuttu. Programına gittim, para aldım. O dönem Çarkıfelek'te hostes olmak için kapımda yatarladı. Stelyo Pipis ile sevgili olup hosteslik yaptı. Kulisimden çıkmazdı. Artık hangi anlamda anlıyorsanız anlayın"

Ünlü komedyen bu açıklamalarından kısa süre sonra ise sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak Çağla Şikel'den özür diledi.

Avukat Nail Gönenli İle Birlikte Görüntülenen Çağla Şikel, İddialarla İlgili İlk Kez Konuştu: Sevgililer mi?

"ÇAĞLA BENİM DÜNYA AHİRET KARDEŞİMDİR"

Erbil, paylaşımında "Sabahın erken saatinde aniden bağlandığım canlı yayında aslında çok kırıldığımı ifade etmek isterken amacını aşan, kontrolsüz, istemsiz söyler söylemişim. Yayının tekrarını izlediğimde farettim durumun vehameteni... Çağla benim dünya ahiret kardeşimdir. Ben duygusal bir adamım. Beni herkes tanır. Çağla bu kadar kıymetli olmasa benim için bu derede kırılmazdım zaten. Ben onun başarılarıyla gurur duyarken onun mesleğinin ilk adımlarında yanında olduğumu unutmuş gibi davranmasaydı beni üzen... Ama ne kadar üzüldüysem de bugünkü sözleri sarfetmeme sebep olmamalıydı.

YAŞADIĞIM ONCA HASTALIĞIMA VER ÇAĞLA'M

Hepinizin huzurunda özür diliyorum kendisinden... Yayına çıkmak için para aldım bile demişim; oysa ki bu da doğru değil. Yurt dışındaydım, uçak biletini biz karşılayalım gel dediler gittim; hepsi bu... Yaşadığım onca hastalığıma ver Çağla'm..." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN